Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
the_venturer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2009 9:52 pm Mesaj konusu: Hangi model? |
|
|
Bana 2 teker yetiyor ama büyük oğlum için, 12 yaşında, hangi ATV'yi önerirsiniz. Ben motorla gezerken bazen onu da almak istiyorum. Çok meraklı. Ucuz olsun, sorun çıkarmasın. Fikirleriniz? Teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2009 11:01 pm Mesaj konusu: Re: Hangi model? |
|
|
the_venturer demiş ki: |
Bana 2 teker yetiyor ama büyük oğlum için, 12 yaşında, hangi ATV'yi önerirsiniz. Ben motorla gezerken bazen onu da almak istiyorum. Çok meraklı. Ucuz olsun, sorun çıkarmasın. Fikirleriniz? Teşekkürler... |
Fazla para bağlamayacağınızı belirtmişsiniz bu bağlamda yedek parçası bol olan servis imkanları geniş olan bir yerli firma önereyim kanuni modeli de150cc atv si 3500 tl civarıoğlunuzun yaşı küçük sayılır kolay kolay paralıyamaz ,ikinci el atv şahsen önermem adrenalin uğruna kullanıcı atv sini hor kullanıyor sıfırını almak en iyisi motosiklete benzemez( bakımlı olması)
selamlar _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2009 11:04 pm Mesaj konusu: Re: Hangi model? |
|
|
pelletizer demiş ki: |
Fazla para bağlamayacağınızı belirtmişsiniz bu bağlamda yedek parçası bol olan servis imkanları geniş olan bir yerli firma önereyim kanuni modeli de150cc atv si 3500 tl civarıoğlunuzun yaşı küçük sayılır kolay kolay paralıyamaz ,ikinci el atv şahsen önermem adrenalin uğruna kullanıcı atv sini hor kullanıyor sıfırını almak en iyisi motosiklete benzemez( bakımlı olması)
selamlar |
Fuarda 50 cc lik modellere baktım ama benim oğlana ufak geldi.katalog aldım güldü geçti. 2.el almayı düşünüyorum.fiyat biraz daha inmeli. |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2009 11:06 pm Mesaj konusu: Re: Hangi model? |
|
|
pelletizer demiş ki: |
Fazla para bağlamayacağınızı belirtmişsiniz bu bağlamda yedek parçası bol olan servis imkanları geniş olan bir yerli firma önereyim kanuni, modeli de150cc atv si 3500 tl civarı oğlunuzun yaşı küçük sayılır kolay kolay paralıyamaz ,ikinci el atv şahsen önermem adrenalin uğruna kullanıcı atv sini hor kullanıyor sıfırını almak en iyisi ,çünkü motosiklete benzemez( bakımlı olması)Eğer 7500 tl bağlamayı düşünürseniz yine kanuni nin 250 cc lik modeli daha kemikli gösterişli güzel bir atvsi var siz bile binebilirsiniz ,bayisin de bir bakın isterseniz
selamlar |
En son pelletizer tarafından Çrş Mar 25, 2009 11:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2009 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim. Yaza sözüm var ve PSP ile kandıramayacağım. |
|
Başa dön |