Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cemt55 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam geçmiş olsun. Daha kötüsü de olabilirdi diye düşün. Kaza yapmış olabilir kasko şirketleri dava açmış ya da can kaybı da olabilirdi. Daha önce benim başıma gelmişti sattığım kişi arkadaşım olduğu halde hasar gören karşı tarafın kasko şirketlerinin tazminatlarını öderken, cana bir şey olmadığına dua ediyordum. Üçü beşi aramayıp geri satın al. Ayrıca bu konuda yasa, malı satıyorsan satışını da vereceksin diyor. Alırken de satarken de üç kuruş fazla olsun temiz olsun demek en iyisi.
Tekrar geçmiş olsun. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
endurocu58 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 9:21 am Mesaj konusu: |
|
|
babanızın adaına versetle motor size kalmış oluyor dolasıyla bir yolda motosikletin ruhsatını çikartıp hurdaya ayırmak ama bu baya bi ugraş isteyecek |
|
Başa dön |
|
|
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sende zorla al makınayı kımse konuşamaz gerekırse döverek al. |
|
Başa dön |
|
|
barmen_steve Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
vereasetle motoru alalım dedik yani tekrardan ruhsat cıkartalım olayına girdim fakat bu seferde trafikten eski ruhsatı sordular yok deyince motoru gormek istediler oda yok dedim gormeliydiniz halimi komedi dukkanı gibiydi. suan motoru kullanan adamı dovemedim cunku karsımda cok acındırdı kendisini o yuzdende bisey yapamadım adama.aslında motoru geri alasım hic yok ama sanırım baska carede kalıyor... |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cmt Ağu 30, 2008 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tek çaren motoru geri alacaksan vergi borçları dahil, kaç ay bindiyse (kafana göre bir bedel belirle) ve o miktarı düşerek geri al. Ya da aranızda anlaşıp onun adına sen sat, tüm borçları düşerek kalan parayı verebilirsin. Durumu kötü olan ve vergi borçlarını yatıramayan bir insan bunu da kabul eder (etmelidir) bence. Öyle tahmin ediyorum ki motosikletin 1 yıllık vergi borçları gecikme cezaları dahil 100 - 120 YTL civarındadır. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|