Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SUNRISE Katılımcı Üye
Kayıt: Jul 21, 2007 Mesajlar: 36 Nerden: Beşiktaş/istanbulllllllllllllll
|
Tarih: Çrş Ağu 01, 2007 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
harduro demiş ki: |
Benim önerim; bütün suç sendeymiş gibi kendini yeniden eğitmendir.
Bunun için de trafikten uzaklaşıp arazide kullanmalısın motorunu..
Arazide iyice piştikten ve özgüvenini topladıktan sonra trafiğe rahatlamış olarak dönersin..
Aslına bakarsan trafikte rahat olmak hiç de tavsiye edilir bir şey değil..
Sürekli uyanık olmak ve her sürücünün hata yapacağını düşünerek tedbirli sürmek gerekir. Çünkü her sürücü hata yapıyor..
Umarım bu dönemi kolay atlatırsın.. |
Öncelikle çokkkk geçmişolsun ben de geçenlerde Kıyıköy-İğneada orman yolunda sağ viraja yanlış girmek suretiyle düştüm tam korumalı olduğum için şişik ve morluklarla atlattım. Bende seninle aynı psikolojideyim şimdi her viraja girdiğimde çıkamıyacakmışım geliyor ve 50-60ı geçemiyorum. Cengiz Hocama sordum o da bol bol motora bin düşük hız olması önemli değil bo bol kullan dedi. Ve de özellikle şehir içinde kullan dedi. Şimdi şehir içinde kullanıyorum virajlarda korksamda yavaş yavaş alışıyorum. Bu hafta pazar günü de OMMRieds'in ARA KONTROL eğitimine gidip eski gözükaralığımı elde edeceğime inanıyorum.
Sana da bollll iyi şans diliyorum arkadaşım zaman herşeyi çözecektir ama eli kolu bağlı beklememeliyiz |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
havatemiz Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 01, 2007 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese tesekkurler. Aradan uzunca bir sure gecti. Hep arkadaslarla grup halinde arazide motora bindim. Durum simdi eskiye gore cok iyidir. Kendime guvenim geldi. Aman, korumasiz motora binmeyelim. Sevgiler. _________________ KTM 640 LC4 Enduro |
|
Başa dön |
|
|
SUNRISE Katılımcı Üye
Kayıt: Jul 21, 2007 Mesajlar: 36 Nerden: Beşiktaş/istanbulllllllllllllll
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
hoca demiş ki: |
İz olarak biraz canavarlaştım neden dersen kuralları değiştirdim kendime özgü yol alıyorum trafıkte takmıyorum hıç bırkonuyu kafama |
Bu kurallar neymiş bi açıklar mısınız hemşerim belki bizim de işimize yarar |
|
Başa dön |
|
|
flopticall Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Mar 21, 2008 9:57 am Mesaj konusu: |
|
|
6 ay önce virajı alamayarak bariyerlere girmiştim o günden beri virajlar hep korkutucu gelmiştir halen yatışlarımı geliştiremiyorum kafadaki korkuyu silmek kolay olmuyor ama avaş yavaş atabildiğimi hissediyorum _________________ SATILIK F 650 GS
34 TU 8419
|
|
Başa dön |
|
|
|
|