Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
havatemiz Değerli Üye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 8:21 am Mesaj konusu: kaza sonrası yeniden KTM 'ye binmek zor oldu |
|
|
Bir iki kırıkla atlattigim kazadan 7 ay sonra iki kez motora bindim. Araziye gidene kadar yarım saat şehiriçi trafiğinde gitmek beni korkudan öldürüyor. Kazada bana carpan minibus gibi bir aracın aniden yola çıkacağını düşünüyorum. Her an tetikte ve 2.3 viteste en fazla 30-40 km ile gidebiliyorum. Motor bagiriyor gaz ver diye gazı açamıyorum. Durum iyi degil anlayacağınız. Resmen psikolojim bozulmuş. Trafiğe girmemek için sabah saat 06.00 da kalkip motora binmeyi dusunmeye basladim. Kaza gecirenler bu donemi nasil atlattilar? Oneri varmi ? _________________ KTM 640 LC4 Enduro |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Tenere600 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 8:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle çok geçmiş olsun
Geçen sene bana karadeniz gezisinde, minibüs çarpmıştı. Motorda bişey yoktu amam benim bileğim çatladı.Ben ertesi gün başak bir arkadaşımın arkasında yola devam ettim.hiç bir korku ve tedirginlik hisstemedim. 4-5 gün sonra biraz acılarım hafifleyince motor kullanmaya devam ettim.
Anladığım kadarıyla sen daha ciddi bir kaza geçirmişsin ve iyileşme sürecin çok uzun sürmüş.Bu korku nasıl atılır bilmiyorum |
|
Başa dön |
|
|
Tornado Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
havatemiz , öncelikle tekrar sağlığına kavuşman ne kadar çok sevindirici.Kaza sonrası aynı heyecan ve istekle motora binmen bence fevkalade, tebrikler.
Ben psikolog değilim ancak internet sitelerinden motor kazalarını duydukça şahsen benim psikolojim çok bozuluyor , kaza yapmış biri olarak senin bunu yaşaman bence gayet normal olmalı.Eminim trafikte yaşadığın bu gerginliği zamanla atacaksın.Kaza tecrübesi yaşamış biri olarak tecrübelerini bize aktarırısan memnun oluruz.Tekrar geçmiş olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim. _________________ Ercan Semizoğlu
BMW 1200GS
En son Tornado tarafından Çrş May 02, 2007 7:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Navihawk Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Böyle hissetmen çok normal ,ve çözümü için sihirli bir reçete de yok.
Acıyı çeken ve mağdur olan sen olduktan sonra trafiğin raporuymuş,aracın tazminiymiş bunların bile pek bir anlamı kalmıyor.Zaman içinde yine sen üstüne giderek sorunu aşmaya
gayret etmelisin,ama dahada risk alarak değil aksine minimuma indirgeyerek aşabileceğini düşünüyorum.
Mesela tenha saattlerde ki binme isteğin bence masum görünmekle
beraber çoğu sürücünmün '' nasıl olsa boş deyip''aptalca şeyleri
daha sık yaptığı saatlerdir,bu açıdan da özellikle dikkatli olmamaız
gerektiği kanaatindeyim.
Sağlıcakla kalınız.. _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 2:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Büyük geçmiş olsun. Maalesef bu durumun kurtuluşu sadece sensin. Bir karar vermelisin, motora binmeye devam mı? yoksa buraya kadar mı? Anladığım kadarı ile kararının devam yönünde, o zaman maksimum dikkat ile kaza olayını iyice sorgulayarak ve öz eleştiri yaparak ancak bu işin içinden çıkarsın.
Tekrar geçmiş olsun, _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
|
|