Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
xXx_crosscu Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 12:30 am Mesaj konusu: KTM'ciler yedek parca fiyatlarina dikkat |
|
|
arkadaslar nerdeyse 1 aydir KTM'in yedek parcalarini siparis icin en makul ve orjin garantili parca ariyordum sonunda buldum firmalar arasinda okadar cok fiyat oynuyorki bilemezsiniz nerdeyse yarı yarıya
KTM'in piston sekman kol ve conta takimi fiyatlarini aldim sagolun sizlerinde yardimi oldu
su farklara bir bakarmisiniz
DEMAKS
Piston sekman : 240Euro
Kol takımı : 265Euro
Conta Takımı : 155Euro
SPORMOTO
Piston sekman : 180Euro
Kol Takımı : 120Euro
Conta Takımı : 120Euro
ıkısıde aynı fabrikadan getirtiyor ikiside KTM distributoru ikiside 1ayda temin ediyor
demekki sadece bir yere bagimli kalsak ayvayi yerdik
tavsiyem hangi marka ve model olursa olsun bir yere bagimli kalmayin hepsini arastirin farki goreceksiniz. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
teo Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Vay be demek ki ktm almamak lazım |
|
Başa dön |
|
|
xXx_crosscu Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
teo, ya sadece ktm ıcın degılkı hangı makına olursa olsun sonucta arastırma yapmadıgın zaman en azından yarı fıyatı kadar kazık yıyoruz |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Eyl 20, 2006 7:39 am Mesaj konusu: |
|
|
xXx_crosscu, ölee deme ben sadece BORUsan dan alabiliom 2. alternatif yok (ancaa yurtdışından gertilirse değişio) ne yapalım buda BMW nin cilvesi... aslında keşke sizin gibi bi kaç alternatif olsada tek elden çıksa...
teo, KTM alınmaz mı bee... ben onun ciğirini yem yaa...
saaygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok haklısın , parçaları iyice soruşturup almak lazım. Sadece parçalarda değil yaptığımız tüm alışverişlerde bu geçerli, ancak dozunu ayarlamamız lazım, takıntı haline getirmemek gerek.
Ancak yukardaki örnekte parçalar arasında bu kadar fark olması çok ilginç, mutlaka bir yanlışlık vardır, iyice karşılaştırma yapmadan Demaks'a haksızlık etmeyelim.
En iyisi yazılı olarak bu parçaların bir listesini al numaraları ile birlikte. Ondan sonra iyice emin ol.
Saygılar _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
|
|