Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
NegroMancy Yeni Üye
|
Tarih: Cum Arl 05, 2014 2:05 pm Mesaj konusu: Beykoz'dan selamlar |
|
|
Herkese merhaba. İsmim Erdem Barlas' Beykoz'da oturuyorum. Taksim'de turistik bir işletmede çalışıyorum. Arazide yapılan 50km./sa. asfaltta yapılan 200km./saatten ÇOK daha keyifli heyecanlıymış farkettim ve o günden beri enduro merakım hep oldu, oturduğum cafe'de ducatili zzr'li caddeciler motorlarıyla şov yaparken ben köşede üstü başı çamur içinde yorgunluktan beti benzi atmış orta yaşlı cross grubu ilgimi çekti hep. Baktımbu heves dönecek gibi değil, cbf 500'ümü ayrılması zor olsa da sattım, gidip Kadırga illerinden aldım. Başım dertten 3 aydır kurtulabilmiş değil, bi ateşleme sorunum kaldı onu da halledebilirsem bulduğum her fırsatta sizlere katılmaya,dağlarda taşlarda gezmeye çok hevesliyim. Beykoz'a yolunuz düşerse biberini mangalımı kapar gelirim
En yakın zamanda tanışmak dileğiyle hoşçakalın. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Arl 05, 2014 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Erdem, KD 250 mi var sende de? ben de onu kullanıyorum. Sancaktepe deyim. 2 arkadaş daha var. birinde KLX250, diğerinde CRF250L var. hafta sonu hava iyi olursa organize olunabilir belki _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
|
NegroMancy Yeni Üye
|
Tarih: Sal Arl 09, 2014 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynen ben de de 250GY var' iyi mi ettim almakla bilmiyorum artık
Genelde akşamları çalışıyorum, hafta sonu gündüzleri buluşma olursa zevkle gelirim. İlk defa bu tarz bir motosiklet kullanıyorum tecrübelilerle vakit geçirmek güzel olur. |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Arl 10, 2014 10:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin NegroMancy, Erdem. Adminim artık bir kadırga gibi GY motor taşıyan hafif siklet endurolar için bir başlık istiyoruz )
sorunsallarımızı bilgi beceri ve çözümlerimizi genelde değil, topiğimizde paylaşmak istiyoruz. |
|
Başa dön |
|
|
|
|