Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hercul3367 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Tem 28, 2012 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
hiç düşünmeden https://www.riderdenim.com/urunler/bora derim volkancım.
bu modeli almıştım iki yıl evvel fuardan özellikle bahardan sonra kullanımı
çok büyük rahatlık.
diğer iki modelini de inceleyebilirsin. _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
emrello Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 10:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Volkan bende Bulletproof var. Kanvas kumaş olanından almıştım. Kargo modeli. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. En güzel tarafı fermuarlı ve istersen şort da oluyor. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
|
ushuaia Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 11:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Teldegezen demiş ki: |
Bu marka su geçirmezlik konusunda ön plana çıkmış. |
hem yazlik hem de kislik modelini kullaniyorum.
su gecirmezligi abartmamak lazim. sadece uzerine gelen suyu daha kolay kaydiriyor. ama yagmurda kullanilmaz.
ornek; dun sabah evden cikarken yagmur yoktu, yagmurluk pantolon giymedim. ciktiktan 100 m sonra yagmaya basladi, 500 m icinde donuma kadar islandim ve eve donup ustumu degistirmek zorunda kaldim |
|
Başa dön |
|
|
motofire Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
hg den al gora tex bi pantalon su geçirmiyicektir tabi üst tarafından su geçirmez olmalı.Tabi su gerçimezlik göreceli yagmurda binersen 1 saat isterse denizaltı olsun su geçirir.Hg den başka markaya bakma |
|
Başa dön |
|
|
motofire Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 02, 2012 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dünya üzerindeki motosiklet turcularının yüzde 60 almandır yada avusturyalıdır.Bu elemanlar bu işi biliyor.hg bot al hg ceket al hg pantalon al birde üstüne g yagmurluk var hemen giyilebiliyor ömrünün osnuna kadar dahda birşey alma ben full hgliyim mesela.Daha önceleri abidik gubidik markaları denedim bunlara danisede dahil hg hepsini suya götürür susuz getirir. |
|
Başa dön |
|
|
|
|