Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
positive Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Şub 13, 2012 7:57 pm Mesaj konusu: Boy sorunu? |
|
|
arkadaşşlar 2000 pegaso sahibiyim ama boyu bana biraz yüksek geldi:( nasıl alçaltabilirim ? |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pts Şub 13, 2012 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Amortisör mesnetlerinden indirebilirsin biraz, sanırım... (ön amortisör borularının bağlandığı yerlerden)
Belki biraz da sele süngerinden aldırırsın ve tekrar kaplatırsın... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Şub 14, 2012 12:34 am Mesaj konusu: |
|
|
positive, Motorun hayırlı olsun,soruna gelince arka amortisörün(prolink) alt tarafında karşılıklı iki adet bağlantı lamaları vardır bu lamaların birini söküp karton üstüne şaplonunu çıkarıp bir santim büyüğünü demir lamadan bir çift kestirip yerine takınca motorun arkası alçalır
(lama boyunu uzattığımızda motorun yüksekliği düşer,kısalttığımızda ise motorun arkası yükselir yani kısaca ters dir)
BU LİNKDE : http://www.ultimateparts.net/aprilia/a.php?n=AP8134441-Shck-sup.-snd.-phor-Frame-I-Aprilia-Pegaso-650-1997,1998,1999,2000-Aprilia-Parts-and-Spares-Genuine-OEM&i=347222
sanırım 10 nolu parçalar bu alçaltmaişlemi suzuki dl serilerindede yapılıyor ancak bu tip işlemler motorun yol stabilitesini bozduğundan,sürüşün tehlikeli bir biçimde olacağından orijinal inin BOZULMAMASINI öneriyorum ,Feyzanın dediği gibi sorunu sadece selede oynamak ile çözülebiliyorsa ne ala .  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
positive Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Şub 16, 2012 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
orjinalliğe dokunmayım haklısınız
sadece ön çataldan indireceğim birde arka lastiğin yanak yüksekliği 90 mış oysa 70 olursa bana 2 cm kazandırmış olur  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|