Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
zgokgoz Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 06, 2011 11:14 am Mesaj konusu: kle 500 92 model |
|
|
merhabalar,
grubunuza yteni katılmış bulunmaktayım. Hayalimdeki motor tarzı olan enduro modelle geçmek istiyorum elimde yeni başladığım için honda cbx 250 mevcut bir takas teklifi geldi kle 500 1992 model kawasaki kaltesinden şüphem yok ancak model itibariyle yorgun bir motor olmasından ( hırpalanmış ve kurcalanmış ) tedirginim çünkü elimdeki ilk motorum ve beni ilk başlarda gerçekten çok üzdü şuan sorunsuz ama bu hale geirene kadar koca yazı kaybettim ve tekrar yaşamak istemiyorum.
ssizlerden istediğim kle 500 çıkabilecek sorun modeline göre durumu hakkında bilgi paylaşımı şimdiden tşk. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ushuaia Değerli Üye

|
Tarih: Sal Arl 06, 2011 5:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim de merak ettigim bir konu. |
|
Başa dön |
|
 |
zgokgoz Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Arl 07, 2011 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
kawasaki grubu allah aşkına nerdesiniz lütfen yardım? |
|
Başa dön |
|
 |
ibrahim35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Arl 07, 2011 11:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam önce sizi tanıcağımız bir tanışma topiği açsanız daha iyi olurdu,Öncelikle hoşgeldiniz.
Kle 500 çok iyi makinadır. Herhangi bir kronik sorunu yoktur.Bakımları zamanında ve düzenli yapılmış ise hertürlü yola gelir. Önemli olan motorun geçmişindeki seceresini bilmek gerekir.
Daha önceden makinasına ne tür işlemler yapılmış,hararet yapmış yada yağsız bırakılmışmı? Bunlar gibi durumlar.
Süspansiyonların ve disklerin durumu nasıl? Kilometresi nedir? Ama önemli olan motorun gçmişidir hocam. Düzenli bakım yapılmış bir makina ise sorunsuzca uzun kilometreler binilecek bir makinadır. |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Çrş Arl 07, 2011 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
zgokgoz verdiğin verilerle ne desek boş. ama yine de benim fikrim boşver. Yani 92 model tanımadığın bilmediğin, önceden nasıl , ne şartlarda kulanıldığını bilmediğin makine başına üzücü sorunlar açabilir. KLV nin makinesi kawa nın en düzgün makinesi diye bilinir. Er 5, En 500 gibi modellerdede kullanılmış kendini kanıtlamış bir makine fakat takasta ve 92 model olması üstüne motorun geçmişini bilmemen ilk anda bu işin pek düzgün bir alış veriş olmayacağı izlenimini veriyor.
Ha yine de tanıdığın bildiğin bir ustayla bakın içinize sinerse alın. diyorum ya motoru görmeden bişeyler demek zor... _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|