Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sportster Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2011 5:58 pm Mesaj konusu: motorumun fotoları |
|
|
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2011 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
sportster, Dostum süper fotolar, cidden çok hoşuma gitti...
Devamını bekliyorum lütfen...
Fotoğraf çekmekten zevk aldığın belli; bu fotoğrafları çektiğin makine nedir?
Birde sana zahmet olmazsa tam boy olarak benim mailime atsan? feyzhan@gmail.com _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
sportster Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2011 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler face,bunları nikond d 300 ve 2 tane sb800 flashla çektim.Kendim asıl olara profosyonel fotoğrafçıyım aynı zamanda yurt içinde ve dışında pek çok otomobil dergisine otomobil fotoğrafları çekiyorum ve tabi yamaha nissan ve suzuki gibi büyük firmalarında fotografçısıyım.Bu seneki yamaha katalogunda görebilirsiniz fotoları
Büyükleri atarım yanlız her biri 15 mb haberin olsun  |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cmt Ekm 08, 2011 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
sportster, Sen gibi Arkadaşların sitemize üye olması gurur verici, bilgilerinden faydalanmak isterim... Bir gün tanışım motosiklet ve fotoğraf üzerine sohbet etmek bana cidden çok zevk verir... Benim de küçük bir Canon G9 um var, fotoğraf çekmekten çok zevk alıyorum ve kendimi hazırlayıp bir dslr makine almak istiyorum, şimdilik G9'umla mutlu sayılırım, bazen istediklerimi yapmamda yetersiz kalsa da...
Sıkıntı yok mailimde yer var epey, sana zahmet olmazsa tabi...
Hatta maile birde telefonunu eklersen bir gün aramak isterim... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
fishbone_bir Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ekm 13, 2011 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
sportster,
gerçekten çok güzel , sayfayı açınca üsten aşağı doğru inerkenken ilk önce lokomatif'i görünce sok oldum bumu motoru diye sağ köşede sportster'i sonra gördüm ,bayağı komikti kendime güldüm, burası Haydarğaşa Tren istasyonu dimi, heralde yanmadan önceki durumu
Kendim asıl olara profosyonel fotoğrafçıyım aynı zamanda yurt içinde ve dışında pek çok otomobil dergisine otomobil fotoğrafları çekiyorum ve tabi yamaha nissan ve suzuki gibi büyük firmalarında fotografçısıyım.Bu seneki yamaha katalogunda görebilirsiniz fotoları Smile
 _________________ *...ya olduğun gibi görün
yagöründüğün gibi ol...*
...................HONDA TA XL 600
XL650...........................
0 533 540 15 14
İlhan UĞURLU |
|
Başa dön |
|
 |
|
|