Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cemt55 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 08, 2011 9:38 pm Mesaj konusu: Yeni Yol Arkadaşım Yamaha 660 Tenere. |
|
|
Sevgili değerli endurocu dostları, paylaşmakta geciktiğimi düşünüyorum ama, geç olsun güç olmasın diyelim.
2006 yılından 2010 yılına kadar beraber olduğum KLR 650 motosikletimi sevdiğim bir dostuma teslim ettikten sonra, geçtiğimiz yıl 2010 model yine sevdiğim bir dosumdan Yamaha 660 Tenereyi yaşantımın bir parçası yaptım. Birlikteliğimiz 1 yıldır artan bir muhabbetle devam etmekte. Motosiklet başlı başına bir güzellik elbet ama, Tenere ile olan beraberliğimizi enduro ve yol maceralarımızı anlatmak için kelimeler yetersiz kalmakta. Dilerim her endurocu aynı duyguları yaşıyordur. Gerçi KLR ile de köklü bir dostluğum vardı... Motosikletimle birlikte yakın zamanda paylaştığım birkaç kareyi sizlerle de paylaşmak benim için onurdur.
Sevgi ve saygılarımla,
 _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
oguzhankrts Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 08, 2011 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Her endurocunun sahip olmak istediği güzel bir makina bence, kazasız belasız uzun yıllar binersin umarım dayı, yaptığın gezilerde de ara sıra durup bir kaç kare çekersen ve bizlerle paylaşırsan çok memnun olurum kendi adıma kendine iyi bak... _________________ OĞUZHAN KARATAŞ
RAMZEY QM200gy |
|
Başa dön |
|
 |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 09, 2011 11:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Tekerinden çamur eksik olmasın.  _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
ibrahimsepet Değerli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 09, 2011 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun herdaim kazasız sürüşler dilerim. _________________ 1972/İZMİR