Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
komodor Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 26, 2011 2:32 am Mesaj konusu: tdm 850 Eksantirik zinciri. |
|
|
Dostlarım,Selamlar tdm 850 eeksantirik zinciri kaç bin km de değişim ister kesin bilen varmı.Motoru 15 binde aldım.şimdi 30binde aldığımdan beri bir şırıltı sesi var ama seste 15 bindir artış yok,zincir diyolar,makina hiç açılmamış,kıyamıyorum,değiştirsemmi bilmiyorum.Bilgilerinize ve ilginize teşekkür.. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Misafir Misafir

|
Tarih: Cmt Şub 26, 2011 9:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadas ses gelıyorsa tabıı kı değiştır neye kıyamıyorsun yoksa parayamı kıyamıyorsun bu ebedı açılmayacak bır makına değil ki tabıı kı açılacak yoksa orjınallığımı bozulacak dıye korkuyorsun.sonra eş dost aaaa makına açıldı dıye alaymı edecek. |
|
Başa dön |
|
 |
komodor Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 27, 2011 2:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel kardeşim benim,parayla ilgisi yok şükürler olsun sorun değil.Sorun olan teşhis,zincirden olduna emin değiliz,çünki dediğim gibi 15bin km dir şırıltı sesinde bir değişim yok,gergide aynı yerinde,zincirden olsa uzama yaptıkça gergi düşer,veya ses çoğalır diye düşünüyorum,bilmem yanılıyomuyum,dediğin doğru orjinalliği bozulacak diyede düşünüyorum,30 binde değismesi gerekirmi,kimi 20 kimiside 60 binde değişir diyo hatta kimide tdm lerde bu ses var diyolar şaşırdım kaldım be dostum.Geçen sezon bursada bir mahallede tdm gördüm bir saat sahibini aradım sesini duymak için bulamadım, dostum pis bi hastalık bu yaa fazla titiz olmuycan ama elde değil,Dostum ilne teşekkür...  |
|
Başa dön |
|
 |
Misafir Misafir

|
Tarih: Pzr Şub 27, 2011 12:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
üst kapağı aç zıncırı kontrol et sağlamsa yağ pompalarından gelıyordur onun dışında yağ ve fılıtreyı değiş |
|
Başa dön |
|
 |
komodor Değerli Üye

|
Tarih: Pts Şub 28, 2011 12:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Yağ ve filtrem hazır havalar bi ısınsın ilk işim o bakalım bişey değişecekmi,Dostum ilgine teşekkür iyi forumlar kendine iyi bak.. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|