Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MFY85 Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 1:55 pm Mesaj konusu: Honda XR650R asi şehirli |
|
|
Uzun çabalar ve uğraşlar sonucunda 20.01.2011 de izmirden motorumu aldim..
tigerblood (Mehmet abi) a sonsuz tesekkurler son dakikaya kadar motor hakkinda bilgi ve tecrubelerini paylasti yardimci oldu butun gun kosturduk ordan oraya derken vapur iskelesine kadar eslik etti her konuda cok yardimci oldu son kez tesekkur ederim...
gelelim konuya cevremde olay oldu diyebilirim benim motor almis olmam ama bugun 2. gunum xr tecrubesinde ise gidip geliyorum (yaklasik 10 km git gel) dun aksam biraz kacamak yaptim alismak icin 40-50 km yaptim hic bir sorun olmadi o bana ben ona alisiyorum diyelim
ilk gun bacagimin arkasini marsa carptirmaktan morardi simdi alistim olmuo ole bisi tabi gecmis olsun )
bu motoru almamdaki amacimi daha once actigim konudan takip edenleriniz biliyordur gundelik sorunsuz heryere herzaman gidebilmek asi şehirli :p
asi
*oncelikle carb. ayari ve temizlenmesi gerek
*radyatorde cok ufak bir kacak var gunlderdir kullaniyorum dogru duzgun eksilmemis bile ama kacak var sonucta neyse..
*ne olur ne olmaz diye ben yeni yag koyacagim motul istiyorum ama motor
icin farkli ve yokmus gibi birsey duydum bakalim..
*sm jantlari ve sehir icine uygun lastikler
*dijital gösterge
ikinci bölüm
derken arka camurluk yan arka grenajlar in yenileriyle degismesi
şu an tam anlamiyla kafami toplayamadim ve bilir kisilerle tecrubeli insanlarla daha cok vakit gecirdikce eksiklerini çikartip yazmam daha dogru olacak..
bir kac foto ile baslayayim.. 1-2 hafta sonra burdaki japon arkadaslarimla belki bir foto cekimi gunu duzenlerim ozaman görsel anlamda daha degerli fotolar eklerim.. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
MFY85 Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 2:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
ve istanbuldayiz...
 |
|
Başa dön |
|
 |
bnongan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, ama lastik tipi asfalta pek uygun değil sanki... Gerçi değişiklik yapılacaklar listesinde ama bu motor toprak ister tabiatı gereği  |
|
Başa dön |
|
 |
onurtrans Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayırlısı olsun o canavara dikkat et derim  _________________ ÖzgürlükRüzgarlaBaşlar
transalp xl600
506 8393849
 |
|
Başa dön |
|
 |
Misafir Misafir

|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
mehmetın makınayı almışsınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler aman dıkkat edın bacak kırandır adı mehmet onu ne hayallerle almıştı ama hakkını veremeden sıze nasıp oldu gule gule kullanın |
|
Başa dön |
|
 |
|
|