Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 11, 2010 10:47 pm Mesaj konusu: TDM 850 ve Arazi |
|
|
Tüm motosiklet severlere selamlar;
Yaklaşık 6 aydır TDM 850 kullanıyorum. Bundan önce Kawasaki ER5 kullandığım için TDM çok konforlu ve rahat bir makine. Aklıma takılan nokta şu. TDM 850'yi arazide kullanabilir miyim? Arazide kullanmaktan kastım Cross motor gibi hoplayıp zıplamak değil. Stabilize ve bozuk satıhlı yollarda, köy yolu vs. de nasıl olur? Dayanıklılığı ne ölçüde? Yazık eder miyim?Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
armagedon_82 Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba dostum tdm 850 nasıl bir makina_? biraz tecrubelerinden anlatırmısın? kaç model? km de ne yakıyor? şimdiye kadar bir şikayetin oldumu motordan? genel olarak? |
|
Başa dön |
|
 |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
armagedon_82 demiş ki: |
merhaba dostum tdm 850 nasıl bir makina_? biraz tecrubelerinden anlatırmısın? kaç model? km de ne yakıyor? şimdiye kadar bir şikayetin oldumu motordan? genel olarak? |
TDM için şunu söyleyebilirim anlatılmaz yaşanır. TDMErhan isimli kullanıcı arkadaşımız 2 yılı aşkın süredir kullanmış, çok memnun kaldığını belirtmiş. Bende yaklaşık 5 aydan beri kullanıyorum, torku rahatlığı gerçekten mükemmel... Yakıt konusunda bir ölçme yapmadığım için bişey diyemiyorum. Kullanıcı arkadaşlar mutlaka vardır onlardan ayrıntılı bilgi edinebilrsin... _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
armagedon_82 Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Arl 23, 2010 8:09 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler. |