Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Sal Hzr 30, 2009 9:00 pm Mesaj konusu: Avatar yardımı |
|
|
Arkadaşlar ben teknoloji özürlü yüksek tahsilli bir cahilim, görmemişin avatarı olmuş misali galiba ebadını tutturamadım ama sonunda becerdim bakarsınız yollarda karşılaşırız beni iyi tanıyın diye büyük gönderdim. Şİmdi ne yapacağız nasıl küçülteceğiz bu mereti yardımlarınız için teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Sal Hzr 30, 2009 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konuya hemen el atıyorum _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 01, 2009 8:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Yardımlarınız için teşekkürler Sayın Gökşin Y. KIVANÇ önce sitenin yardımlarıyla resim göndermeyi öğrendim, fakat teknik bir hata ile büyük ebatlı göndermişim. Yaşımız itibariyle teknolojinin dinamizmine ayak uydurmamız biraz zor oluyor, nasıl olsa admin bu işi düzeltir diye feryat figan yukarıdaki S.O.S 'yi gönderdim. Demek ki yalnız değilmişiz. Kendimi caddeden karşıya geçen yaşlılar gibi hissettim bir anda sağolasın elimden tutup yardım etiğiniz için. Oh be sırtımdan bir yük kalktı. |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Çrş Tem 01, 2009 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
YYUCE demiş ki: |
Tüh be gene çift mesaj gitti, bende kabahat yok,
- Mesajınınız gönderilmiştir uyarısı yerine '' Sayfa zaman aşımına uğradı '' uyarısını görünce bir daha gönderdim. Böylelikle mesaj sayım da ikiye katlanmış oluyor. Hiç merak etmeyin bu gidişle ben çok kısa zaman da admin bile olurum. ( Züğürt ağa Admini ) |
Onu da hallettim merak etmeyin
Bu arada fatura kabarıyor bir ara tahsil edelim lütfen _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Tem 02, 2009 9:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Yardımlarınız için teşekkürler, iyi ki varsınız. Eğer gündemde bir af yoksa ya taksitlendirme yada toplu ödeme yapacağız. Selamlar. |
|
Başa dön |
|
|
|
|