Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ozanzumrut Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 22, 2009 10:15 pm Mesaj konusu: kanuni enduro amortisör |
|
|
herkese selam kanuni enduro ön amortisör yağ miktarını bilen arkadaşlardan yardım lütfen... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Triumph Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 22, 2009 11:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
bizler ön amortisörlerin her birine 200gr koyuyoruz biraz daha tok oluyor... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
|
ozanzumrut Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 22, 2009 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben 220 gr koydum ama çok yumuşak ani frenlerde dalma yapıyor.ani hızlanmalarda ise kafa kaldırıyo sanki arada boşluk var hissi uyandırıyor.yağ olarakta castrol fork oil 10w doldurdum sakıncası yok sanırım.yada ondan yumuşak hissi veriyo olabilirmi. |
|
Başa dön |
|
|
Triumph Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Mar 23, 2009 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
amortisör yaylarının boyları aynımı kapanmışsa esneme az olcağından kalkışlarda
amortisör erken kalkacağından şapşallama durumu yapar ayrıca önteker rulmanlarında boşluk varsa frende dalmayıda o yapabilir kontrol et.. _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
|
ozanzumrut Değerli Üye
|
Tarih: Pts Mar 23, 2009 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam onlarda proplem yok kontrol ettim arkayı indirince düzeliyo ama bu sefer iki kişi proplem oluyo daha önce böyle bir sorun yoktu ama yağı değiştirdikten sonra oldu. istanbulda bir arkadaşın değişmiş usta 350 gr koydu diyor ama oda bana fazla gibi geliyo.çiftine 700gr.sol yay 2,3santim kadar daha uzun ondan kaynalı olabilirmi? |
|
Başa dön |
|
|
|
|