Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
psile2 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Mar 17, 2009 10:20 pm Mesaj konusu: Dunlop TRAİLMAX |
|
|
Merhaba arkadaşlar
F650GS için lastik seçmeye çalışıyorum. Pirelli Scorpion 90s/t ile trailmax arasında karar veremedim.
Sanırım trailmax biraz daha dişli bir lastik, aranızda da önce bu lastiği kullanan var mı, kalitesi, kullanımı konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler!!! |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
BELO Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Mar 18, 2009 1:23 am Mesaj konusu: |
|
|
valla karar verirsen banada haber ver birde bunlardan başka metzeller enduro3 var haydaa çıkbakalım işin içinden yada daha yola yatkın Tourance var
aklını yeterince karıştırdımmı _________________
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Mar 18, 2009 2:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Metzeler EXP veya tourance asvalt kullanımın ağırlıklı ise ,değilse sahara 3 öneririm. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Mar 18, 2009 6:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu makınaya metzeler karo takılması en uygundur |
|
Başa dön |
|
|
SEMPAI Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Mar 18, 2009 8:55 am Mesaj konusu: Re: Dunlop TRAİLMAX |
|
|
psile2 demiş ki: |
...Sanırım trailmax biraz daha dişli bir lastik, aranızda da önce bu lastiği kullanan var mı, kalitesi, kullanımı konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler!!! |
1998 yılında rodajını yaptığım makinanın üzerinde takılıydı, tam rodaj bitimine denk gelen bir günde ön lastik (iç lastikli) asfaltda yarıldı berbat bir kazaydı. Hiçbir görünür ya da tahmini neden bulamadık, firmaya yolladık; imalat hatası olabilir diye bir sonuca vararak yenilediler, bir daha hiç denk gelmediği için kullanmadım. Markayı karalamak yanlış bir davranış olur; ama geçen yıllarda başka bir sürü tip ve marka kullandım bir daha böyle bir şey yaşamadım. _________________ Önemli olan kavganın içindeki köpeğin büyüklüğü değil,
Köpeğin içindeki kavganın büyüklüğüdür. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|