Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Çelebi Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Eyl 08, 2008 8:20 am Mesaj konusu: Transalp ile BMW F 650 arasındayım yardım. |
|
|
Merhaba arkadaşlar 39 yaşındayım,5 yaşımdan bu yana (babam köy lerde öğretmenlik yaptığı için) motor hep hayatımda.Ancak yeni büyük bir makine alacak imkanım var (ikinci elde olsa) ve Ybr 125 ime kıyıp BMW f650 mi Transalp mi alayım kararsızlığındayım.Hem zevk hem ihtiyaç hemde ekonomi boyutu var.Parça ve servis konusunda Honda ama yakıtta sanki BMW (fabrika verisi 3.7 lt 90 km ile Transalpi bilen varmı?).Alırken sanki ikinci elde aşağı yukarı aynı gibi hani 2003,2004 gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.Bir ay içinde alcağım inşallah. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Eyl 08, 2008 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kandibarli kardeş aramıza hoşgeldin.Ben bir TA kullanıcısı olarak diyeceğim
evet f650 ye göre transalp fazla yakar hatta gazı köklersen 200 km demez biter
benzin.(Geçenlerde karadeniz turuna çıkarken öndeki büyük bmw lere yetişebilmek için tek kişi üç çanta dolu vaziyette 195 km de benzini bitirdim)normal kullanımda TA 5.5- 6.5 litre yüz kilometre mesafede 90 km sabit hızda
yakar.Diyeceğim şu ki:Mükemmel motosiklet daha yapılamadı her motorun kendine göre avantajı veya dezanantajı var gönlünden hangisi geçiyorsa onu
al TA da kendini ispat etmiş iyi bir motordur parçası ucuz bakımı hesaplıdır. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
cen-art Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Eyl 09, 2008 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
TRANSALP _________________
Cengiz ÖNEN -cen-art
İSTANBUL
2006 TA
Enduro olsun çamurlu olsun.
http://www.karbondizayn.com |
|
Başa dön |
|
|
nejgun Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 06, 2008 11:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
TRANSALP.. |
|
Başa dön |
|
|
cemt55 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 07, 2008 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Yakıtın motor tercihinde ön plana çıkması için yılda yaptığın kilometrenin yüksek olması gereklidir. Bu iki motoru tercih ederken karşılaştırma yapılması gereken en son konu bence yakıttır. Yakıt konusu hesap makinesi konusudur.
Alırken 2. elde fiyatlar biribirine yakınsa ve daha çok kullanımda uzun yolu tercih edeceksen eğer, bence Transalp derim.
Selamlar. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
|
|
|