Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2008 12:46 pm Mesaj konusu: KUZGUN BARAJ ARAPKÖYÜ OVACIK |
|
|
Yol hazırlığı cumartesi saat 3.30 şefik ustamızın dergahı önü . ekib biraz eksik enver ak baküde nezir usta motoru arızalı,salim hocam yuva kurma telaşı ile kayıp şu sıralar
ikızdere yol güzergahı derede karsuları var çoşkun mu çoşkun sular
yola devam
oviti aştık kar henuz kalkmamış tepeyi aştık vadiden aşağılara biraz inince doğa hayata geri dönmüş börtü böçekler yuvalarından çıkmış koro şeklinde ötüşüyor
şefik ustam bu güzelliğe daha fazla dayanamadı ve attı kendini öbjektifin önüne ama motordan bir kesit olmadan resmin keyfide olmuyor haksızmıyım
En son ENDUROCU53 tarafından Çrş Hzr 04, 2008 5:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 5:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kar hala ovit zirvede durmaya devam ediyor direniyor güneşe lodosa ama ne çare her gelişimizde güneşe karşı birliğini beraberliğini eriyerek gözyaşlarıyla kaybetmeye devam ediyor .
xt 660 mahmut ve ben
1100 mustafa kardeşim sanki bişeyler kaybetmiş te arıyor gibi . gençliğinimi arıyor dersiniz . gerçi tenha saçlı oluşuna bakmayın zımba gibi delikanlıdır
sonra ufakbir mola yemek ve yola devam hedefte ovacık arapköyü var ama belki kırık ta çadır kurabiliriz
yemekten sonra yola çıktık hava kararmaya başlayınca güzelbir yer bulduk su var,odun var,çadır kurma yeri var 4x4 bir yer ateşi yaktık ısındık hava soğumaya başlamıştı
o kadar kuru ve bol odun varki kışı bile geçirebiliriz . cehennem hariç ateş gerçekten seviliyor hayatın bir parçası . inş dostlarımızla dünyada ateşli ahırette ateşsiz ortamlarda beraber oluruz. amin
burda kamp kurmaya karar verme aşamasındayken hondacı recep hoca arap köyünden arayıp bizi beklediğini söyledi .arı kovanlarını kamyonetle birgün önce götürmüş tlf la butaraflarda olduğumuzu öğrenince aramış . oraya gitmeye karar verdik ateşi söndürdük hedef ovacık arapköyü AT BİİİNNN komutuyla yüklendik gs nin gazına
gece ulaştık ovacığa çadırları kurduk çay ,muhabbet ve sabah arı vızıltısı bıldırcın ötüşleriyle uyandık
işte ovacık burası ismine yakışır bir yer
balık yedik sabah kahvaltıda recep hocam akşamdan tutmuş gümüş balıklarını sağolsun . biz akşam alabalık tutamadık geç geldik hava kararmıştı olta atamadık. elinize sağlık sağolun var olun herşey güzeldi
rizeden slm ve saygılarla
En son ENDUROCU53 tarafından Pts Nis 06, 2009 10:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
bilge Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel manzaralar gezinizde iyi geçmiş ellerinize sağlık.üç hafta önce bizde ovitteidik kar birazdaha fazlaidi bugeçtiğimiz pazarda santa ve taşköprüdeidik sizinle yakınmesafe birturaçıkmakisterim şahsen.Bensürmene belediyesinde çalışıyorum yolunuzdüşerse lütfen uğrayıp bir sürmene peynirlimi yemenizi isterim. Galip Çelik xt600 0538 333 6473 saygılar. _________________ herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez...
bozan_69@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
 |
hepat Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sedat abi keşke evlilik hazırlıkları olsa sadece.İki hafta formatörler için ilsis ve e-okul semineri koymuşlar hafta sonuna birde pazar evi taşıdık yoksa kaçırır mıydım geziyi.Ne yapalım siz gezin eğlenin bende ilk fırsatta aranıza katılacağım.Gerçekten güzel eğlenmişsniz.
13 haziranda Erzurum a gitmeyi düşünüyorum pazar günüde birlikte balık tutarız ne dersiniz haftaya için bi plan var mı?Bi araya gelip bi plan yapalım.Bu arada geçmiş olsun. |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
bilge demiş ki: |
güzel manzaralar gezinizde iyi geçmiş ellerinize sağlık.üç hafta önce bizde ovitteidik kar birazdaha fazlaidi bugeçtiğimiz pazarda santa ve taşköprüdeidik sizinle yakınmesafe birturaçıkmakisterim şahsen.Bensürmene belediyesinde çalışıyorum yolunuzdüşerse lütfen uğrayıp bir sürmene peynirlimi yemenizi isterim. Galip Çelik xt600 0538 333 6473 saygılar. |
tşk ler galip dostum rize tarafına progranınız olduğunda 1 gün önceden haberleşelim genelde bizde hafta sonları geziler yapıyoruz . tanışır beraber organizeler yapabiliriz. tlf kaydettim sende beni yaz 0532 5656694 sedat ak, peynirlini yeriz nasip olursa sende bizim yemeğimizi yersin bunlar işin güzellikleri . rizeden slm ve saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
|
|