Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Enderclk Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 28, 2008 4:48 pm Mesaj konusu: BMW f650Gs & Suzuki DL 650 Yardım |
|
|
Öncelikle tüm arkadaşlara slm
Şu an kullandığım Hyo 250 GT Naket var.
Ancak Bunu satıp tarz degişikliğiyle birazdaha büyük ve güçlü bir makina almak istiyorum.
Ve Kendimce belirlemiş olduğum iki ayrı marka arasında tercih yapmakta kararsız kaldım. Tahmin ediyorum ki bu iki makinayıda kullanan arkadaşlar vardır.
Bana bu konuda avantaj ve dezavantajları ile ilgili yardımcı olmanızı rica ederim. Tek silindir ve çift silindir farkı beni düşündürüyo.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hakanz Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2008 2:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Ender,
Bu tarz bir soru sordunmu cevaplar tam şenlik olur. Herkez kendi malını över veya hayalini kurduğu ama bırak selesine oturmayı sadece resminden hayran olduğu makineyi savunur durur ve olan sana olur. Kararsız kalır durursun.
Tek çift silindir tercih meselsidir, tek silindir kötü olsa BMW emin ol üretmezdi ve o kadar F650 dünya turu yapamazdı. Vibrasyon konusunda ise tabiki DL650 daha az kıpraşır. Ben şahsi kanaatim olarak titreşim istemediğim zamanlarda araba kullanmayı terciih ediyorum. Eminim benden daha çok DL650 kullanmış veya DL ci bir arkadaş ta objektif fikirlerini yazıp sana faydalı olmaya çalışacaktır.
Alacağın makinada ABS olmasını öneririm. Benim değil dünyanın soylediği ise düşük ağırlık merkezinden dolayı F650 serisinin daha bir kullanıcı dostu olup hataları tolere etmsesidir. Ekran göstergelerde DL daha şatafatlı dijital bir sürü ıvır zıvır var. Oyuncak meraklısıysan ilgini çekecektir. Şunun parçası pahalı bunun bakımı pahalı gibi yorumlara ise kulak asma. Sonuçta BMW veya Suzikiye karar vermişsen illaki masrafı ona göre olacaktır, ama bu gözünü korkutmasın iki markadada verdiğini fazlasıyla keyif, kalite ve güven olarak alırsın, ne kadar ekmek o kadar köfte. Sonuçta Biri BMW biri Suzuki. Motosiklet camiasında ikiside dünya devi.
Yukarıda yazılanları unut, ikisininde selesine otur ve imkanın varsa biraz gezin. En doğru kararı kendin vereceksin.
Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. _________________ F650 CS Scarver |
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2008 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
sürat istiyorsan,motora bakanları cezbetmek istiyorsan strom f650gs birazdaha endurodur ona göre ve stromun yanında çok ta ilgi çekmez.
gs alırsan bu kadar parayı buna mı verdin diyenler olabilir. |
|
Başa dön |
|
|
vetmemo Demirbaş Üye
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Prş Şub 07, 2008 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Kendin aslında yazında kararını vermişsin.
"Büyük ve güçlü"............. _________________ TENERE 660
|
|
Başa dön |
|
|
endurocu_41 Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Şub 07, 2008 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence biraz daha paraya kıy ve Kawasaki-Versy al derim. İzmit'te bu motora binen, kendi motorunu üçe-beşe bakmadan satıyor ve dönüyor Kawa ya. Hatta emniyet teşk. 6 adet ve büyükşehir zabıtaya da 6 ad. verdik, Special Bike's olarak. Bu tarz da böyle bir sürat ve serilik hiç bir motorda yok. _________________ ENDUROCU isen FARKLISIN.... |
|
Başa dön |
|
|
|
|