Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Kaptan Değerli Üye

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 7:16 pm Mesaj konusu: KLR 650 lastik? |
|
|
Arkadaşlar,üzerinde Dunlop trailmax 120/90/17 M-C 64 S olan motorumun lastik değişme zamanı geldi..Aynı lastikten bulmam zor görünüyor,benzeri ne olabilir sizlerin motorlarında neler var,çokça asfaltta ama arazidede kullanıyorum..teşekkürler. _________________ Runner st 200 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ugurcan77 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim sıfır KLR nin üstündeki lastik 13 binde bitmişti.Sonra Continental Escape taktım.
Genelde asfalt kullanımına uygun arazide de idare ediyor.Ama şimdi TKC ya da MT21 takmadıgıma pişmanım.
Arazi lastikleri de asfaltta gayet yeterli bence tabi sınırları zorlamadan.
Ne olur biraz daha erken biter ama bence 3-5 bin fazla gidecek diye KLR ye asfalt lastigi takılması taraftarı değilim.
Tabi bunlar benim düşüncem.  _________________ Uğurcan
XL200 Honda (Cok gecmis)
KLR650 C (Gecmis)
2014.5 KLR650 siyah(Now)
Yamaha Super Tenere (Future)
ugurcan77 at gmail |
|
Başa dön |
|
 |
cemt55 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Ksm 25, 2007 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
16.000 km. de TKC 80 taktım. Şu anda 18.500 de.
1) Motorun karakterine çok uygun müthiş yakışıyor.
2) Arazide, kumda çok iyi, yoğun çamurda ve karda denemedim.
3) Asfaltta kuruda iyi, yağışta ve ıslak zeminde de arazi karakteristiğine rağmen beklenenden daha iyi (muadillerine göre de iyi araştırdım) ama virajda -ki klr de zaten dikkatli olmak gerekli- daha dikkatli olmak gerekiyor.
4) En olumsuz yanı sesi ve titreşimi. 2. olumsuz yanı henüz çok hissetmedim ama sanırım 7-8.000 lerde değişim isteyebilir. Ki ben bu olumsuzlukları göze almıştım.
Sonuç: Kesinlikle tavsiye ederim Continental TKC 80 KLR ye uygun bir lastik. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
 |
ugurcan77 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Arl 31, 2008 9:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Motor uzerindeki dunlop ları 13 binde conti escape ile değiştim.Asfaltta yol tutusu cok iyi cok memnunum ama arazide iyi degil.Karadeniz gezisi icin bu sene MT21 taktırdım.Arazide muthıs tutusu var,asfaltta ta gayet basarili ancak frenlere alismak gerekiyor ilk lastikleri taktigimda frenler tutmuyor sanmistim.Tabi disli oldugu icin titresimi oluyor aynalarda falan.Ancak MT21 de asfaltta islak zeminde guven vermiyor dikkatli olmak gerek.
 _________________ Uğurcan
XL200 Honda (Cok gecmis)
KLR650 C (Gecmis)
2014.5 KLR650 siyah(Now)
Yamaha Super Tenere (Future)
ugurcan77 at gmail |
|
Başa dön |
|
 |
Karahisar03 Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 31, 2009 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu topik biraz cansız kalmış arkadaşlar. Yorumlarınızı eklermisiniz verilen bir kaç cevap yeterli olmuyo. Karar veremeyen ve yeterli bilgi ve tecrubesi olmayan arkadaşları kulaktan duyma lastiklere ve marka ve tiplere itiyo. Tecrubeli arkadaşlardan biraz daha detaylı bilgi rica ediyoruz. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|