Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Karayel Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 9:54 am Mesaj konusu: F 650 CS |
|
|
Merhaba, F650 CS ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim. Bu tarz bir motor almayı düşünüyorum. Zincir olmaması hakkında düşünceleriniz avantaj, dezavantajları yada motorun özellikleri ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. Kronik BMW olaylarına haizmi bu modelde Almayı düşündüğüm model 2002
Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
İlk yorum benden gelsin.F650 ilk çıktığı zaman italyan versiyonu olarak çıktı ve iyi de tuttu.Yeni olduğu için pek bilinmiyordu ve kullandıkca her makinada olduğu gibi bunlardada kronik sorunlar ortaya çıkmaya başladı.Diğer tek silindir makinelerin aksine kol bilyeli ve yataklı idi.Bu durum tamamen üretici firmanın tercihi idi.Fakat akresif ve zor sürüşlerde belli bir süre sonra kol boşaltma olayı sürekli yaşanmaya başladı.Yatağı tek başına değiştiremiyorsun ve kople krank maliyet 1700 avro.Bu şikayetlerden sonra üretici firma f 650 gs modeline geçildi.Daha gelişmiş versiyon daha güçlü,yüksek tork ve arkasından gelen düşük yakıt tüketimi.Yeni versiyonlarda kol boşaltma sorununu kranga giden yağ kanallarını değiştirip daha güçlü yapınca bu sorun ortadan kalktı,ancak bu seferde volant tarafında olan ana yatağı bir süre sonra bozmaya başlıyor fazla makineyi sıkıştırıca sıcaktan su devirdayımın keçesini patlatıyor.2000 devirin altında rölanti tutmaması ayrı bir sorun.F650 SCARVERE gelince kardeşinden daha seri,daha hızlı,daha atak,şehir içlerinde ve uzun yolda iyi bir makine ama aynı sorunlar o makinedede devam ediyor.Sonuç olarak hiçbir makine mükemmel değildir,Ayrıca bu sorunlarına karşılık f 650 kötüdür anlamına gelmez.Tercih senin servis olarak borusana endeskli olduğunu ve parça konusunda iyi rakamları göze alman gerektiğini göz önünde bulundur.Dahası enjeksiyonlu makine oluşu ayrıca bir handikap. _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
|
Karayel Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet abi sen makinaları yutmuşun ya... Ben biricik aşkım Transalp ten vazgeçemeyecem sanırım.. |
|
Başa dön |
|
|
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 11:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle doğru bir karar ve altındaki makinenin değerini çok iyi bil. _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
|
cenker_ttr Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 12:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
tenereahmet, ustadim hazir topic acilmisken ben de 1000cc ve uzeri almayi dusunuyorum (hanimla gezdigim icin) fiyat performans orani iyi bir makina onerebilir misiniz?Ben vara dusunuyorum,1200 GS cok pahali,iyi saglam ama 2 makina parasi deger mi?
TESEKKURLER _________________ Yavas git,gidilecek cok yol var..
1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|