Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
karakas Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Mar 16, 2009 8:20 am Mesaj konusu: Yeni KDV Oranları |
|
|
Hükümet motorsiklette yeni KDV oranlarını 22 den 11 e düşürmeye hazırlanıyor. Başbakan açıkladı. Bu durum 2. el fiyatlarını ne derece olumlu bir şekilde etkiler. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Mar 16, 2009 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
İkinci elllere de o oranda yansır. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
halil Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Mar 16, 2009 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
şu ülkede en uyuz olduğum şey ötv kdv vesaire şunu anlamıyorum başka ülkeler bizden daha az vergi alıp daha ferah yaşıyorlar istedikleri motora biniyorlar bizim uyuz idarecilerimiz cepleri dipsiz kuyu olduğu için doldurmaya çalışıyorlar ne kadar vergi alırsanız alın o kuyu asla dolmaz o kuyuyu ancak toprak doldurur ..bu insanlara yapılan eziyetin hesabını allah bir gün bu uyuzlara sorar bunlardan hiçbiri rabbena demiyor hep bana diyorlar.. şimdi seçim zamanı indirirler seçimden sonra iki katını bindirirler bide şu var ecdad osmanlı iki ileri bir geriyle dünyaya hakim oldu bunlar hep ileri diyolar ama bir arpa boyu mesafe yok yüz senedir |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Mar 16, 2009 2:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın kardeş, bir örnek vereyim;yıl 2006 haziran varadero parekende fiyatı 18.800 dü,faturasında 10.500 bunun içinde bayi karı hondanın maliyeti vede karı içinde yani, üzerine ÖTV+KDV ilaveleri ile fiyat 18.800 geliyor, böle bişi hiç bir ülkede yoktur değişebileceğinide sanmıyorum. selamlar. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Mar 16, 2009 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet fırsat açıklandı bugün
250CC kadar olan motorlarda ÖTV %22 den %11 e