Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
canbek Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts May 15, 2006 2:07 pm Mesaj konusu: BMW R 1100 GS yokmu kullanan? bmw nin babalarından |
|
|
BMW R 1100 GS
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar ikinci el transalp almayı düşünürken bir arkadaşım bana BMW R 1100 GS tavsiye etti.1994-1999 yılları arasında çıkan çok fazla elektronik sistemlerin sensörlerin kullanılmadığı sorunsuz makinalar olduğunu araştırmalarım sonucunda öğrendim. Sizlerin bu makina hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
canbek Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Ekm 09, 2006 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Akadaşlar yokmu kullanan dedim kimse cevap vermedi alalı üç ay oldu çok memnunum şimdiye kadar bisilket kullanıyomuşum...94 model r 1100 gs |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kac binde motor?kac kisi kullanmis?Servisler düzenli yapilmismi?
Ilk cikanlardan,teleleve,si ile dikkatleri cekti.Motor yagina dikkat et,bakiminida güzel yaptirirsan rahatca biner gezersin.1100gs-1150gs sorunsuz motorlardir.
hayirli olsun kazasiz belasiz sürüsler dilerim |
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
tek diyebileceğim hayırlı olsun.
bir kaça fotoğrafınızı bizden esirgemezsin dimi. |
|
Başa dön |
|
|
SKY Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Canbek dostum,
Öncelikle hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim sana. " Doğa " koşullarında gayet dayanıklı bir makina, ancak biraz ağırlığından ötürü küçük hacimli motorlarla yapılan hareketleri bununla pek yapamaman seni biraz rahatsız edebilir, ancak ağırlığı yeter herşeyden önce. Tabiki tırmanışlarıda bu makina ile yapmamanıda tavsiye ederim. En iyi motor, kendi bindiğin motordur.
" Doğa" da görüşmek üzere; |
|
Başa dön |
|
|
|
|