Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
dlimavi Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 03, 2005 9:53 am Mesaj konusu: HONDA XL 200 ÖN FAR'I YETERSİZ |
|
|
Arkadaşlar XL 200 motorumu yaklaşık 8.500 Km dir kullanıyorum.Motorumdan çok memnunum.Fakat dar ve virajlı yollarda,gece seyahat ederken far çok yetersiz kalıyor Özellikle viraja girerken viraj çıkışını göstermiyor.Bu ciddi bir tehlike yaratıyor.Far'da arıza manasında herhangi bir problem yok.Sanırım farın ufak yapısından kaynaklanan bir sorun _________________ Hayatı seviyorsan, zamanını boşa harcama ! Çünkü zaman hayatın ta kendisidir ! ! . . .
HÜSEYİN AYDEMİR
BMW R1100 RS
TEKİRDAĞ |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
bellas Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 1:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
dlimavi demiş ki: |
Arkadaşlar XL 200 motorumu yaklaşık 8.500 Km dir kullanıyorum.Motorumdan çok memnunum.Fakat dar ve virajlı yollarda,gece seyahat ederken far çok yetersiz kalıyor Özellikle viraja girerken viraj çıkışını göstermiyor.Bu ciddi bir tehlike yaratıyor.Far'da arıza manasında herhangi bir problem yok.Sanırım farın ufak yapısından kaynaklanan bir sorun |
bu bi sorun degil ikitane h4 sis far alacaksın ve motora monte edeceksin bu kadar basit |
|
Başa dön |
|
|
havatemiz Değerli Üye
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha önce bir arkadaş bu soruna '' röleli ampul al'' şeklinde bir yorum getirmişti. |
|
Başa dön |
|
|
specific Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 22, 2006 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Hüseyin selam, ben XL200 kullanıyorken akşam bana da yetersiz geliyordu farın aydınlatması, ancak tamamen karanlık olan yollarda giderken farın hiç ummadığım kadar iyi aydınlattığını gördüm, tabi ki sana kapkaranlık yol bul demiyorum ama aynı gücü çeken ancak daha fazla aydınlatan ampul kullanabilirsin, benim kullanmaya fırsatım olmadı ama % 50 daha fazla ışık veren Philips Silverstar gibi bir şey önermişlerdi, bir incele istersen, kolay gelsin _________________ Harun Yalçındağ
Honda NX650 Dominator (Satılık)
Izmir |
|
Başa dön |
|
|
dlimavi Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 22, 2006 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Harun tavsiyen için teşekkürler...Uzun süredir görüşemiyoruz inşallah iyisindir?Sanırım artık ampulu değilde motoru değiştirmekte fayda var _________________ Hayatı seviyorsan, zamanını boşa harcama ! Çünkü zaman hayatın ta kendisidir ! ! . . .
HÜSEYİN AYDEMİR
BMW R1100 RS
TEKİRDAĞ |
|
Başa dön |
|
|
|
|