Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 180 Nerden: afyon /sandıklı OFFLINE
Tarih: Cum Tem 22, 2005 4:43 pm Mesaj konusu: abi sözü dinledim honda xl 200
xl 200 alıyorum anlaştık da 7200 de 3600 e anlaştık 2004 model iyimi dizce yarım saatim var hemen cevap verirseniz sevinirim garantisi 1 yıl daha devam ediyor
En son Dentaturka tarafından Cum Tem 22, 2005 4:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 828 Nerden: eskişehir OFFLINE
Tarih: Cum Tem 22, 2005 4:46 pm Mesaj konusu:
hocam başlangıç için çok iyi bir motor bence. 100-200 daha düşürebilirsen iyi olur alım satım masrafın vs.de olacak. şimdidden hayırlı olsun... _________________ hız özgürlük değildir
Tarih: Cum Tem 22, 2005 7:30 pm Mesaj konusu:
Olay artık sonuçlanmış olmalı. Aldıysan hayırlı olsun. Bildirirsen seviniriz. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 180 Nerden: afyon /sandıklı OFFLINE
Tarih: Cum Tem 22, 2005 8:17 pm Mesaj konusu:
e ee heyt aldım sonunda 20 km de kullandım bile niye şimdiye kadar hiç binmemişim ki.benim bilgisayar muayenehanemde evde duramadım kimle paylaşsam diye düşündüm en iyi siz anlarsınız diğerleri aldın mı hı iyi hayırlı olsun diyo ruh yok abi.... en iyisi size anlatim diye geldim...çok güzel ya çok güzel....
Tarih: Cum Tem 22, 2005 8:38 pm Mesaj konusu:
Sevgili Motig,
Hayırlı olsun. Böylesine coşkulu bir anını paylaşmaya değer bulduğun için teşekkür etmeliyiz. Ama kolay değil bu başka şeye benzemez. Belki dünyanın en iyi , en performanslı, en.... motoru değil ama en cici motorunu aldın. Güle güle kullan. Sana bir sır vereyimmi bu coşkun asla yavaşlamayacak alışkanlık oluşturmayacak. Giderek arttığını göreceksin hatta. Güle güle kullan .Allahım kaza bela göstermesin. İzlenimlerini bildirirsin. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS
En son okuryazar tarafından Cmt Tem 23, 2005 9:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız