Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
AYLA Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 21, 2005 4:52 pm Mesaj konusu: ZİNCİR DEĞİŞİMİ |
|
|
Bu hafta sonu benim bebişin zincirini değiştirttim. 14500 km olmuştu ve zincir artık zincirlikten çıkmıştı.. hatta biliyorsunuz dişlidende çıkmaya başlamıştı...
Honda Mutluhan servisinde yapılan işlemin bana maliyeti (yapılan pazarlık ve torpil için teşekkurler Onder )
Ön dişli-arka dişli- zincir + işçilik : 210.-YTL
Bu arada serviste beklerken duyduğum bir şey hiç hoşuma gitmedi. Asıl bunu paylaşmak istedim ama birazda ortamı yumuşatayım diye zincir olayını anlattıımmmm
Yine Hondanın yetkili servisinde yapılan bir motorda orjinal parça diye yan sanayi kullanılmış.. yetkili servislerede güvenemez duruma geldim..
Varmı çaresi???? Bilmiyorummmmm???? _________________ AĞIR AĞIR ACELE ET, ZAMAN DURMUYOR. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
vetmemo Demirbaş Üye
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Sal Hzr 21, 2005 5:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Var tabii ki,önce parçalarını bizzat kendin alacaksın sonra da takılırken başında olacaksın.İstanbul un çivisi çıkmış naberrrrrrrrrrrr _________________ TENERE 660
|
|
Başa dön |
|
|
ugur_karakas Tecrübeli Üye
Kayıt: Feb 02, 2005 Mesajlar: 220 Nerden: Bandirma/Balikesir
|
Tarih: Sal Hzr 21, 2005 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Yine Hondanın yetkili servisinde yapılan bir motorda orjinal parça diye yan sanayi kullanılmış.. yetkili servislerede güvenemez duruma geldim..
Varmı çaresi???? Bilmiyorummmmm????
|
Evet servislerde pazarlik edilerek fatura almadan yapilan islerde bu tip durumlarla
karsilasmak mümkün.
Fatura kesmek, servisi yükümlülük altina sokar ve serviste, söküm ve montajdan
kaynaklanan muhtelif hata ve aksakliklarinda yeniledigi parçalarin da resmi
garantisidir.
Orjinal ve yeni parçanin kullanildiginin emin olmanin yolu servisten fatura
almaktan geçer.
(Tecrübe ile sabittir, daha önceki arabamda böyle bir sorun yasamistim)
Selamlar _________________ Bandirma |
|
Başa dön |
|
|
angel77 ------------------------
|
Tarih: Sal Hzr 21, 2005 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
şu zincir değişimi işi benim çıkmazım oldu valla,bana verilen fiyat sadece zincir için 278 ytl ön dişli 56 ytl arka dişli ise 145 ytl ve ben böööle baka kaldım...
evet toplam 450 ytl civarı oluyo
sağolsun delimengi (yusuf arkadaşım) baya bi araştırmış fakat bana verdiği tek iyi haber ''çiğdem'cim yan sanayii zincir 140 ytl'' sağolasın yusuf diyorum ve ben (a_21) (a_21) (a_21) devam ediyorum yok mu şu garibana yardım edecek olan yoksa ben arkanızdan sadece ''kastamonu yolları taştaaaaannnn siz bırakıp gittiniz beni hiç acımadannnn ahhh ağğğhhhh'' diye tutturacam valla sesim yalova'dan gelir oralara kadar uyutmam sizi geceleri giderseniz bensiz bensizzzzzzzzz
(melek) yüfennnnnnnnn
yaw niye pahalı bunlar bu kadar,şikayet kutusu var mı servislerde _________________
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Sal Hzr 21, 2005 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ohoooo Çido daha servise girmeden başladın ağlamaya
Maalesef ikinci el motosiklet alınca bazı şeylere katlanmak lazım. Bugün zincir dişli yarın buji, filtre, lastik, disk ve balata vs çıkabilir. Yekün hesapladığın zaman ciddi paralar yapar. Bende amma moral veriyorum dimi _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|