Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Hzr 17, 2005 2:28 pm Mesaj konusu: CBF250 artık benim!
Selam artık bende Honda camiasındayım piaggiodan geçiş yaptık sonunda ve uzun zamandır hayallerimde olan siyah CBF yi kaptık, resmen kaptık cunku yeniköydeki evimden çıktıktan sonra pazarbaşı motorda gözüme beklediğim siyah cbf ilişti ve kapıyı kilidi açtırıp sabahın köründe işi hallettim e nede olsa komşu hatırı. Aynı zamanda bir dolu insan geldi motor için, neymiş bu CBF kardeşim
şimdi hemen 1 saatlik bi sürüş eiğitim alacagım ve motorun keyfine varacagım.
Tarih: Cum Hzr 17, 2005 3:10 pm Mesaj konusu:
Temennileriniz için teşekkürler, şu CBF ile yıllar, kilometreler geçsinde harbi bir enduroya geçiş yapalım da bu sitenin üyeliğinin hakkını verelim dimi. ( bu ne heyecan böle )
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız