Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Sal Mar 28, 2017 7:38 pm Mesaj konusu: 2. Adventure Rider Kampı. Buldan Süleymanlı Yayla Gölü. |
|
|
Selam dostlar. 24-25-26 Mart 2017 tarihinde Denizli'nin Buldan ilçesinde 1000 rakımlı Süleymanlı Yayla gölünde kamptaydık. 2. si düzenlenen Adventure Rider kampına Manisa dan can dostum Erdal hocam (TA650) ile beraber teker çevirdik. Manisa dan 170 km gibi bir uzaklıkta olan kamp alanına ulaşmak için Cumartesi sabahı saat 08.00 da yola çıktık.
Yolculuğun özellikle Salihli -Ahmetli arası Bozdağların karlı silüyeti eşliğinde tenha yollarda süzülerek zevkli bir şekilde geçti. Daha sonra Buldan ve yayla tırmanışı başladı.
Yaklaşık 2 saat süren yolculuğun ardından kamp alanına ulaştık ve Göl kenarında otağımıza nefis bir yer bulup demir atlarımızı da hemen yanına bağladık.
Daha sonra kampa katılan diğer endurodaşlar ile muhabbet, sohbete giriştik.
Pirimiz Ünal Hoca ve Canavarı xtx750 Süper Tenere
Konya dan Arif Hocam.
Sonrasında mangal, ateş başında muhabbet..
Güzel dostlukların kurulduğu, eski arkadaşların buluştuğu güzel bir organizasyondu. Pazar öğle saatlerinde yavaş yavaş istemeden de olsa yaklaşan pazartesi gününe hazırlık için toparlanıp yola çıktık. Ama sezon boyunca böyle güzel kampların takipçisi olacağız. Görüşmek üzere.. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
MilyapaR Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Mar 29, 2017 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir kamp olmuş havalar ısındı bundan sonra forumda sık sık gezi paylaşımları göreceğiz inşallah |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Mar 29, 2017 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vayyy Erkan hocam harikasınız Varadero ile ilk kamp ve sezonu açtınız helal olsun size. Mesafeler yakın olsaydı bende gelirdim emin ol ama iş güç ve zaman devreye girince insan ister istemez düşünüyor. Erdal hocamın yüzü gülüyor İnşallah bir sonraki kampa hep beraber gideriz. Paylaşım süper ellerine sağlık  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Çrş Mar 29, 2017 5:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Milyapar, inşallah ayda 1-2 kamp çıkarırım diye düşünüyorum.
Gökşin hocam, ilk kampi yaptık evet. Önceden de konuştuğumuz gibi mesafe çok, zaman azdı. Artık önümüzdeki kamplara bakacağız.  _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Special Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Mar 30, 2017 4:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla iyi yapmışsınız üstad kıskanmadım değil hani keşke Denizli yakın olsada gelseydik _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|