Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Eyl 20, 2016 9:43 pm Mesaj konusu: EICMA-2016/Milano'dayız... |
|
|
2010 Yılından beri düzenli katıldığımız motosiklet ve aksesuarları fuarları alışkanlık yaptı yine bir organizasyona imza atma ihtiyacı ile Kasım ayında Milano'da düzenlenen "daha önce hiç görmediniz" logosuyla motosiklet dünyasını yine kalbinde toplayacak EICMA 2016 motosiklet fuarındayız.
Uçakla gidiş geliş
4 gün/3 gece 4* otelde konaklama
Milano şehir içi, Como gölü ve İsviçre'de bir kaç saat gezi
Fuar gezisi
4 gün araç kişi başı : 550,00 TL gibi bir rakamla yine akıllara durgunluk verdik.
Her ne kadar forum eski canlılığını korumasada böyle önemli fuarlar için duyuru yapmakta her zaman fayda vardır diye düşünüyorum.
Fuara katılmak isteyenler için şu anda rezervasyon yapamıyorum elimde oda kalmadı. Ancak gidiş geliş hakkında bilgi paylaşımında bulunabilirim.
Uçağımız: Pegasus
Otel: Booking
Araç: Europcar
Araştırma merkeziniz bunlar olursa gayet ucuz ve ekonomik bir fuar gezisi organize edebilirsiniz. Tabi herkesin gücünü bilemediğimizden genellikle önce ekonomik kısmını açıklıyoruz. Aynı anda Almanya'da da INTERMOT 2016 düzenleniyor ancak fuar içinde satış yapılmasına Alman yöneticileri izin vermediğinden pek gitmeyi tercih etmiyorum. İtalya'da satış konusunda herhangi bir kısıtlama ve yasaklama yok. Eldivenden tuluma kadar herşey mevcut... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Eyl 21, 2016 6:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Göksel her zaman olduğu gibi harikasın.. Ancak forumda keşke daha önce duyuru yapabilseydin.
Belki katılım sayıca fazla olabilirdi diye düşünüyorum. Gerçi sen kontenjanı doldurmuşsundur eminim
Fuar tarihleri de açıklarsan sevinirim. Bireysel olarak katılmak isteyenler turkizmir'den bilgi alabilirler _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 22, 2016 7:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim niyetin vardı mesela. Kısmet.... _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 05, 2016 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Goksel, senden ricam olacak. Gittiginde honda cilara bi sorsan. CRF 250 RALLY bekliyorum. Hic haber var mi. Prototip dediler martta, daha haber yok. Honda turkiye ne sordugumu bile anlamadi.2017 de satis muhtemel diyorlardi. Biraz bilgi alabilsen super olur. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
|
|