Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Yeniden Merhaba herkese,
daha önce ETX 350 serisini kullandığım aprılıa tuareg 350 wind'in gümrükten çıkmış, 39K km de, pek kurcalanmamış şekilde, (tanıdık bir arkadaştan) bulunca, alıp restorasyona başladım, motor kısmı ellenmemişti, şu an çalışır vaziyette, biraz eksiği olsada, , daha iyisi sizlerin olsun,
130 X 80 17 arka, 90 x 90 x 21 ön lastik (heıdenau sordum takımı 730 tl )tavsiyeleriniz nelerdir, tesan kuru tip akü 4 yıl ömürlüymüş, ama bulamadım, hesaplı kuru tip akü tavsiyeniz ne olabilir, enduro olduğu için kuru tip düşünüyorum, lastikleri dunlop ama iyi değil çatlaklar oluşmaya başlamış, imal yılını bulamadım. _________________ APRILIA TUAREG 350 WIND (DESPİNA)
En son yzglcXR tarafından Cmt Hzr 01, 2019 4:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Pts Hzr 27, 2016 9:31 am Mesaj konusu:
Merhaba,
bu tip motorları çok seviyorum ve imreniyorum. ama cesaret edemiyorum, hayırlı olsun.
lastikleri eğer offroad düşünüyorsanız, yorumları iyi vede ucuz Anlas CapraX önerebilirim.
akü ise tesadüf dün araştırdım. Airis diye bir marka buldum. linkini aşağıda yazıyorum. yalnız, akülerde volt ve amper değerlerini biliriz genelde. bir de CCA (cold cranking amps) değeri var. mesela benim motorda bu 115A. bu akü için sordum ama daha cevap gelmedi. dolayısıyla biraz araştırmalı öncesinde.
Tarih: Çrş Hzr 29, 2016 3:37 pm Mesaj konusu:
Aldebaran demiş ki:
Merhaba,
bu tip motorları çok seviyorum ve imreniyorum. ama cesaret edemiyorum, hayırlı olsun.
lastikleri eğer offroad düşünüyorsanız, yorumları iyi vede ucuz Anlas CapraX önerebilirim.
akü ise tesadüf dün araştırdım. Airis diye bir marka buldum. linkini aşağıda yazıyorum. yalnız, akülerde volt ve amper değerlerini biliriz genelde. bir de CCA (cold cranking amps) değeri var. mesela benim motorda bu 115A. bu akü için sordum ama daha cevap gelmedi. dolayısıyla biraz araştırmalı öncesinde.
Merhaba,
tavsiyeleriniz ve güzel görüşleriniz için teşekkür ederim, akü işini hallettim, 12v 12 Ah Mf yuasa buldum hesaplı, anlas'ın bu lastiği güzel görünüyor, ama 130/80/17 için yakında gelecek diye belirtmişler, hesaplı bişey bulamazsam elimde C 07 MİTAS takımı var, onu takarım şimdilik, yollarda görüşmek dileğimle... _________________ APRILIA TUAREG 350 WIND (DESPİNA)
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Çrş Hzr 29, 2016 10:48 pm Mesaj konusu:
130\80-17 için plan ne zaman acaba? Ben de almak istiyorum. Asfalt modeli olan capraR dan arkadaşımın DL sine taktik. O da memnun. Bende şuan iyi durumda tourance takılı . butce ayarlayabilsem ben alip, tourance ları satacagim.
Akuyu kaça aldiniz? 12ah aku 350cc icin fazla degil mi? _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally
Tarih: Cum Tem 01, 2016 2:51 pm Mesaj konusu:
Allah nazardan saklasın makine çok temiz ve sıkı görünüyor..
Hayırlı uğurlu olsun. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız