Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Pzr Şub 15, 2015 11:23 pm Mesaj konusu: Kısa bir aradan sonra yeniden Enduro :) |
|
|
Herkese merhabalar, kışın kendini iyice hissettirdiği bu günlerde tekerinizden çamur eksik olmasın diyorum. Diyorum çünkü son enduro motosikletim XT600 ümü satıp önce Z750S sonra da Geopolis 250 almamdan bu yana 6 ay geçti. Ve 6 aylık bu aranın ardından hafif sıklet bir enduro ile tekrar yuvaya döndüm. Geçen hafta artık "endurosuzluğa" dayanamayarak, bayilerin elinde kalmış belki de son STR 250 yi aldım. Alır almaz, bayinin önünde 1.5 yıldır beklemekten rengi solmuş, pembeye dönmüş motorumun granajlarını ve selesini söküp ne zamandır yaptırmak istediğim 3d sulu kaplamayı yaptırdım. Kuyruk, ayna vs gibi arazide lüzumsuz gereçleri iptal ettim. Sıfır Seleyi de granajlara uygun olarak tekrar kaplattım ve motor kendine geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren raporlar gelmeye başlayacak diyorum
[/img]
 _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Şub 16, 2015 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Counter and Strike gibi olmuş, Erkan hocam. Ellerine sağlık. Bu hafta yine havalar sıkıntılı yağış var, biraz toparlasın benim plastikleride söküp getireceğim, zift siyahı gofrajlı matın tillahı bir şeyler yaptıralım.
bayıldım yeni oyuncağına, sırada ben varım , olmadı bende bi tane STR250alayın, XR3 tam bir yılan hikayesine döndü )
Güle güle bin, kazasız belasız...
Aklıma geldi, küçük cclerle birde avrupa yapmalı ama tabii, küçük cc olduğu için artçısız ) olacak  |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Pts Şub 16, 2015 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Göksel hocam teşekkür ederim. 108 kg, 17 hp basit, hafif bir model. Hafta sonları 3-4 saatlik dağ kaçamaklarında kullanmak için aldım. Büyük arka dislisi ile (51t) is yapar gibi duruyor. Bilmiyorum ben beğendim.
Senin parçaları da getir değişik desenler mevcut. Güzel bir çalışma ortaya çıkacağına eminim. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Şub 16, 2015 2:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Obaaaaaa Erkan hocam STR250 timsah gibi duruyor maşallah süper olmuş... Gaga, kafa, depo ve yan grenajlar timsah rengi ve deseni gibi geldi bana bittim eridim rengine
Bence bunu satma büyük motor alsan bile bu elinin altında tüy siklet bataklık canavarı dursun mutlaka...
Hakkını vereceğinden şüphem zaten yok; timsahlar bataklığı sazlığı sever
Hem bak bu sene Göksel ve Serdar hocam küçük cc ile Karadeniz turu yapacaklar sende katılırsın harika olur
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Pts Şub 16, 2015 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gökşin Hocam Teşekkürler. Küçük cc her zaman lazım evet. Büyük enduro ile dağ taş zor oluyor. Küçükler pire gibi. Ama uzun yola gelince onu bilemeyecegim ) uzun yola çift silindir 600 luk motordan aşağısı ile çıkmam. ) Çıkanlara da allah sabır versin derim. Anladın sen onu ) _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|