Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mujogizo Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Şub 08, 2015 4:10 pm Mesaj konusu: F 650 cs nin gidonunu yükseltmek istiyorum |
|
|
F650 gs nin aparatı yada üniversal aparatlar olur mu?Yardımcı olursanız sevinirim |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pzr Şub 08, 2015 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
günümüzde artık her tür her model her sınıf motosiklet için gidon çapına uygun olan yükseltici ve yaklaştırıcılara ulaşmak kolay. GS serisi için üretilmiş Gidon yükseltici ve yaklaştırıcılar internette bulunabiliyor. Eskiden Erkan hocamız üretiyordu ama geçici olarak ARGEsini ve üretimini durdurdu. Buradan yeri gelmişken kendisine selam eder, halen ürünlerini yeniden üreteceği günleri beklediğimi ifade etmek isterim...
Sadece gidon yükseltici almayın aynı zamanda kendinize yaklaştırıcı olanıda tercih edin. böylece bir süre sonra sizi kendine çeken gidondan dolayı kambur sürüş modundan uzaklaşmış olursunuz ve gidon size yaklaştığı için virajlarda da daha iyi bir hakimiyet kazanırsınız... |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Şub 08, 2015 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Göksel eline sağlık... Erkan hocamı en kısa zamanda aksesuar üretim pazarında görmek istiyoruz. Mesela benim XT660 Z Tenere için tüm aksesuarları Erkan hocam taktı sağolsun. Halen kullanıyorum ve çok memnunum...
Geçenlerde buradan çok samimi bir arkadaşıma (senin makinenin aynısından) R1100 GS modeli için yine yardımcı oldu bir takım aksesuarları temin edip kargoladı. Erkan hocam duy sesimizi  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
mujogizo Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Şub 08, 2015 9:35 pm Mesaj konusu: |
|
|