Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erarslan Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ksm 25, 2014 11:03 pm Mesaj konusu: Yamaha xt 125 acil yardım lütfen! |
|
|
Arkadaşlar merhabalar ,
Aranıza yeni katıldım ve sizlere bir sorum olacak.Motorumu bu akşam çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde, ekranda görüntüler kayboldu ve motorum çalışmamaya başladı. Kontak kapalıyken saçma sapan yarım yamalak (fotografta görüldüğü gibi)yazı karakterleri olduğu gibi kaldı.Hiç bir şekilde marşı almıyor.Aküm bitmiş olabilir mi sizce ?
Bu tarz bi sorunla karşılaşmış birileri var mı acaba ?
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2014 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Marşa bastiginizda hic ceviremiyorsa veya cok zayif ceviriyorsa, marşa bastiginizda ekran sacmaliyorsa aku bitik olma ihtimali yuksek. Hic ugrasmayin, takviye yapin. Ama takviye Yaptiginiz aku sizinkine esdeger olsun. Gidip arabadan yapmayin yani. Mecbursaniz vurdurmayi deneyebilirsiniz ama mumkunse yapnayin. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
erarslan Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 26, 2014 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Aküyü çıkarıp baktım en son 2011 de değişim yapılmış.Zaten marşa bastığımda aküden garip bi cızlama sesi geliyor.Sanırım aküyü söküp ölçtürmeye götüreceğim.
Aldebaran teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2014 11:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Muhtemelen akü arızası görünüyor. Para sıkışmış aküye  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
erarslan Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2014 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet aküdenmiş , ölçtürdüm 7 volt enerji çıktı. 2 saat kadar şarja takılı tutturdum, sonra tekrar takıp denedim canlandı motor. Ekran göstergesi de tamamen şans eseri mode düğmesine dokunmamla tüm gösterge geri kendine geldi. CDI' I yandı endişesi basmıştı... _________________ Yamaha xt 125 x |
|
Başa dön |
|
 |
|
|