Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
infotron Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Tem 06, 2014 12:52 pm Mesaj konusu: Çalınan motorum : Kawasaki KLE 500 |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
Kawasaki KLE 500 2004 model mavi renkli motosikletim Cuma gecesi Gülbahar mahallesinde evimin önünden çalındı. Motosikletin en belirgin özelliği selesinin üzerinde kedi tırmık izleri var. motorun resmi aşağıda görülmektedir. Gören olursa bana 0 506 884 5370 numaralı telden ulaşabilirler.
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
fz6_fazer Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Tem 06, 2014 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
büyük geçmiş olsun,en kısa zamanda bulursunuz,çalan adilere ceza gelmiyorki,nasıl bir adalet sistemi var ki |
|
Başa dön |
|
 |
infotron Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Tem 06, 2014 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim dostum, umut yok gibi ama bakalım bekliyorum |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Tem 06, 2014 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun. Yaz gelince motosiklet hırsızlık olaylarında da artış görülüyor maalesef
Parçalamadıkları sürece bulunacağına inanıyorum; ama bugün ama yarın yakayı ele vereceklerdir..
Etrafta kamera vs yokmuydu. Evin önünden çalındığını yazmışsınız. Şimdi kamerasız işyeri kalmadı gibi.
Bir alt sokak bir üst sokaktaki kameralar da olur. Hatta size en yakın mobese kameraları bile...
Bu adamlar buhar olup uçmadılar ya... mutlaka bir yerlerde kayıtları vardır-olabilir _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
infotron Yeni Üye

|
Tarih: Pts Tem 07, 2014 11:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim. Etraftaki dükkanların bir ikisinde kamera vardı ama hiçbiri cadde görmüyordu sadece kendi kapı önlerini görüyordu. Zaten motorun bulunduğu sokakta hiç kamera yoktu, Forumları epey okudum genelde parçalanıyor sanırım motorlar. Az da olsa ümit belki bulunur. Ders oldu demek ki otoparka güvenli bir yere koymalı motoru. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|