Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Hzr 06, 2014 5:43 pm Mesaj konusu: Extrem Spor Dalları |
|
|
Extrem Sporlar deyince insanın aklına adrenalin, hız, meydan okuma, macera, heyecan ve risk faktörleri taşıyan birçok spor dalı geliyor.
Aklıma gelenleri aşağıda listeledim.. Hepsi birbirinden güzel bu spor dalları ile uğraşan arkadaşlarımız varmı acaba aramızda?
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Hzr 09, 2014 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel Gökşin hocam...
Ama en iyi ekstrem spor, Türkiye'de işten evinize motorla sağsalim gidebiliyorsanız, daha da üstüne spor tanımam ) |
|
Başa dön |
|
 |
Altuu1925 Yeni Üye

|
Tarih: Pts Hzr 09, 2014 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Paraşüt atlama. Bungee jumping ve surf yaptım wind surf tu pek basarılı olamadım Hedefim Kite Surf bu yaz |
|
Başa dön |
|
 |
esved Değerli Üye

Kayıt: Apr 23, 2011 Mesajlar: 82 Nerden: İstanbul - Nişantaşı
|
Tarih: Sal Hzr 10, 2014 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar,
Bende paraşüt, motokros, wakeboard, atv var. İlgilenenlere acizane önerilerim (yYanlış anlaşılma olmasın hiç bir suret ile reklam yapmıyorum sadece bu sporlar için önerilerimi ve hangi koşullarda yaptığımı paylaşıyorum):
Wakeboard : İzmit Gölkaypark, 2 saatlik seanslar halinde yapılıyor, mayo ve terliğiniz ile gitmeniz yeterli. İlk seans (eğitim dahil) 35 TL, bir kez bu tutarı ödedikten sonra 2 saati 25 TL. Ekipmanları bu bedel dahilinde oradan kiralayabiliyorsunuz. Cafe, yürüyüş alanı, balık tutma gibi seçenekler mevcut.
Bildiğim kadarı ile bir de Kartepe'de mevcut wakeboard ama su seviyesinin düşük olduğu hakkında bir konuşma duydum/ne derece doğru bilmemiyorum.
ATV için : Zebra ATV safari kum üzerinde Şile sahilde son zamanlarda en çok keyif aldığım yerlerden. (buranın kuponları fırsat sitelerinde bulunabiliyor) Dağ manzarası tercih edilir ise Şile Yeşil Vadi'yi öneririm. İki mekan için de bu sezonun fiyatlarını bilmiyorum. Ufak bir eğitim sonrasında geziniz başlıyor molalar vb dahil 1.5 saat kadar sürüyor diye hatırlıyorum.
Paraşüt : Skydive Efes eski adıyla Efesdropzone ! Selçuk'un muhteşem çevresinde eğitim ve atlayışlar yapabilirsiniz ancak erken iletişime geçmek gerekli yoksa sezon öğrenci alımları çok çabuk tamamlanıyor. Eğer eğitim almak istemiyorsanız yaklaşık 20 dk'lık bir briefing ile öğretmen ile tandem atlayış gerçekleştirebilirsiniz.
Herkesin hayatta en az bir kere yaşamasını önerdiğim bir duygudur.
Yamaç paraşütü yapmak isteyenler için İkarus'u öneririm, hem Ölüdeniz hem de İstanbul'da faliyet göstermektedirler.
Motokros denemek isteyenleri ise Daliah Beach'e Süleyman Memnun'un tesislerine beklerim, ekipmanlar ve motorlar oradan kiralanabilmektedir, isteyenlere sıfırdan motosiklet eğitimi de veriliyor. Hatta bana parkurda bana yetişebilirseniz size tercihinize göre çay veya bira bile ısmarlayabilirim  |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Sal Hzr 10, 2014 10:00 am Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir demiş ki: |
çok güzel Gökşin hocam...
Ama en iyi ekstrem spor, Türkiye'de işten evinize motorla sağsalim gidebiliyorsanız, daha da üstüne spor tanımam ) |
Katılıyorum Göksel hocam.. en büyük risk trafik uçarken bile bu kadar risk taşımıyorsunuz  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|