Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TiMSAH34 Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Nis 20, 2014 10:26 pm Mesaj konusu: Motorcu hayatıma Enduro ile devam etmeye karar verdim |
|
|
Selam arkadaşlar!
Adım Volkan,
Yıllarca hertürlü racing makinaya bindim ve adrenalin dolu yıllar yaşadım.
Artık motorumu İstanbul trafiğinden kurtulmak için ve fırsat buldukça herşeyden kurtulup dağ bayır gezmek için süreceğim.
Yeni Yamaha xt660 tenere Abs li modelini aldım. Daha şimdiden çok eğlenceli bir makine olduğuna inandım . Hiç hız kesmeden setlerden geçmek (100km) ve çukurlardan... kaldırımlara çıkmak hiç bukadar zevk vermemişti...
Motorumum bir çok modifiye ye ihtiyacı var, sizlerden tavsiye ve bilgilere çok ihtiyacım var. Herzaman işi en iyi bilene sormayı tercih ederim.
İstanbul ve kocaeli çevresindeki gezilere katılmayı isterim.
Teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
vennecm Değerli Üye

|
Tarih: Pts Nis 21, 2014 12:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz çok doğru seçim olmuş bence vızzz oraya kızzz buraya ) nereye kadar artık herkes racing kullanıyor tadı kalmadı ama enduro...çok farklı ...çoğu burun kıvırıyor ama onlar da emduroya geçiş yapacak.Modifiye demişsiniz alttaki konuyu bir inceleyin isterseniz.tekrar hoşgeldiniz
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10384 _________________ Hasan Durmaz
Bizde Motorraşkı War
GS |
|
Başa dön |
|
 |
Birinci Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Nis 21, 2014 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz  _________________ ! Caponord ! |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Nis 21, 2014 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Aramıza hoşgeldin Volkan
XT660Z Ténéré doğru seçim olmuş. Bu makine bana sorarsan fabrika çıkışı ADV olarak tasarımlanmış aslında modifiye etmene hiç gerek yok.
Ama aksesuar ve koruma bazında takabileceğin extra aparatlar da yok değil. Mesela bir Givi Tour Camı, Orta Sehpa, Yamaha Elcik Koruma, Far Koruma, Kartel Koruma, Radyatör Koruma, Konjetör Koruma, Grenaj Koruma, Avadanlık, Sosis Çanta Taşıyıcı, Sis Farları, Gidon Yükseltme-Öne Çekme, Ayna Açma vs gibi... O kadar çok aksesuar var ki... Şimdilik aklıma gelenler bunlar ve Touratech'de olduğu gibi yerli üretim 10 numara ürünler de mevcut. Mesela Suzeko Erkan arkadaşımızın kendi ürettiği ürünlere bir göz atmanı isterim.
http://www.turkkanmakine.com/magaza/
Sitedeki ürünler haricinde kişiye özel extra istediğin birşey varsa onu da yaptırabiliyorsun.  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
ozcane Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Nis 21, 2014 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|