Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Cum Mar 07, 2014 4:48 pm Mesaj konusu: AFRICA TWIN HORTLADI... EYLÜLDE ARAMIZDA.. |
|
|
Arkadaşlar Honda yetkilileri fazla sır vermeden açıklama yaptı ve "Yeni Afrika Twin geliyor, Eylül 2014 ü bekleyin" dedi. Zaten geçtiğimiz Ağustostan beri, 10 yıl önce imalattan kalkan devin tekrar uyanmakta olduğunun sinyalleri veriliyordu.
Ne NC 700 serisi, ne Crosstourer lar onun yerini dolduramadı. Üstelik Yamaha da ki kanlısı "Süper Tenere" de çoktan yollarda cirit atmaya başlamıştı. Merak ve heyecan ile kralın geri dönüşünü bekliyoruz. Aşağıda konuyla ilgili sinyallerden bazılarını görebilirsiniz.
Vito Cicchetti, Honda İtalya 'nın genel müdürü : "Yeni Afrika Tek Kişilik ve ikiz silindirli motor olacaktır" dedi.
tutta da scoprire — detaylar az, ama kesinlikle biliyoruz ki yeni Afrika twin i 2015 ten önce yollarda göremeyeceğiz. Büyük ihtimal ile Köln 2014'Intermot sırasında kamuoyuna açıklayacak. Çok sayıda yenilik barındıracak. Yöneticiler tarafından belirtildiği üzere göre Devrimci ve çok gelişmiş bir off-road araç olacak.
 _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Mar 07, 2014 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Guzel haber aslinda ama merak ettim simdi, millet 20 yasindaki AT lere 20.000tl isterken yenisi kac para olacak  |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Mar 07, 2014 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Erkan hocam müthiş bir haber bu.. Şimdiden heyecan sardı beni. AT hep ilgimi çekmiştir ve cazibesiyle aşık etmiştir kendine beni.
Bence Honda güzel bir atak yapmış, inşallah Africa Twin'in ana çizgilerine fazla dokunmadan tüm yenilikleri bünyesinde barırdırır...
Eylül ayını iple çekiyorum  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Mar 07, 2014 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Goksin abi ana cizgileri demisken insallah cift far olur yine. Eski tenere, AT ve eski tiger. Üçünde de çift far var ve bitiyorum o guzellige |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Cum Mar 07, 2014 10:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de çok sevindim gerçekten. Gerek Africa Twin gerek se Süper Tenere gençliğimizin ilahlarıydı. Bir direnişin yada güç gösterisinin sembolleriydi. Ama daha sonra bu delikanlılar yavaş yavaş emekli oldular... Sonrasında özellikle Honda çıkardığı modeller ile maceracı karakter sergileyen araziye uygun büyük endurolardan uzaklaşmaya başlamıştı. Bindiği dalı budayıp Küçük kardeş transalpi de emekliye ayırdı. Tasarım olarak, tüketiciye daha şehirimsi (yanlış anlaşılamasın ama daha yumuşak, tatlı su endurocukları da diyebiliriz) yada otoyola uygun modeller sundu. Diğer cephede Yamaha 660 tenere ile zaten Japonların içinde biz endurocuların yüzünü güldüren tek marka. Bir de Suzuki ve Kawa var değilmi. Suzuki desen o da Honda gibi sertliğini kaybedip kırma modelleri maceracılara alın dünyayı gezin diye verdi.. Nerede Big 800 nerede yeni DL ler.... Kawayı zaten saymıyorum. Versyslar da Hondanın NCleri kıvamında biraz daha güçlü ama asla tam bir enduro değil. 1000 lik ise sıra 4 le kuma girse .... düşünemiyorum bile.
Özellikle KTM ve sonrasında BMW ile Triumph ok. Ama onlar da çok pahalı be hocam.
Sonuç olarak uzak ülkelerdeki bozkırları uygun fiyatlı yüksek modelli ve de gaddar bir enduro ile geçeceğim dediğinizde ilk ve belki de tek seçenek 660 tenere gibi duruyordu. İşte şimdi yeni bir model daha geliyor diye seviniyorum. İnşallah fiyatı şişirmeden Eski kralı bizlere geri verirler. Heyecan dorukta..  _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|