Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Metoz Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Oca 23, 2014 1:39 pm Mesaj konusu: BMW G450X HAKKINDA... |
|
|
Arkadaşlar BMW bir ara G450X seri ile Cross olayına girdi,bizde aldık bir tane gayette başarılı fakat arkasını getirmedi, neden böyle oldu, bilgisi olab varmı,çok merak ettim...
Selamlar Saygılar, _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Oca 24, 2014 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
TALEP meselesi, BMW zaten şehir efsaneleri yüzünden sözde çok pahalı bakım maliyetleri olan bir makina...
haklılarda ama, ben F650 kullandım 250bin fazlası vardır, bir kere keyfe keder oda ağır bakıma soktum, laf olsun diye sekmanlarını değiştirdim değiştiren usta ""hiç gerek yok daha buz gibi bunlar"" demişti...
R1100GS'i 100bin bakımına soktum, üzerinden çıkanlarda kusur hata gözlemlenmedi...
çok uzun süre kullanım periyodu sonucunda değişim için yapılan bakım 1000-1500 liraları buluyorsa bu pahalı değildir.
Ama zırt pırt tamire götürüp 20-30 yada 250-300 veren bakımları topladığınızda 50binde 100binde ağır bakım yapan bir marka için bedava motora biniyoruz demektir.
BMW nin pahalı kötü şöhreti bitmedikçe buna inançlar değişmedikçe de yeni modelleri sadece katalogtan görüp, muadili ucuz motorlara sık sık servis parası vermeye devam ederiz... |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Oca 24, 2014 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Birde şu konu var Göksel; senin ustan parça değişimine gerek olmadığını söyleyebilmiş ne mutlu sana..
Oysa gerek olmadığı halde söküp yenisini takan yetkili servislerimiz var çok şükür. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Oca 28, 2014 10:14 am Mesaj konusu: |
|
|
fufff, Sorma Gökşin Hocam, o konuya hiç girmemek lazım.
Ama ben yinede usta şahsiyetlere bir şey diyemiyorum ""kullanıcılarda artık bilinçlenmeli""
""çalışıyorsa kurcalama"" "elletme"" demesi lazım..
ben servise gittiğimde en baştan söylüyorum ""motorun çalışmayan hiç bir yeri yok, eğer çalışmayan bir yer verirsen sorumlusu sensin" diyorum...usta adamsa ses etmiyor, beni düdükleme niyetliyse ırım kırım edip işim çok alamam diyor...
İşte bunu diyenden uzak durmak lazım... |
|
Başa dön |
|
 |
Metoz Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 01, 2014 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim ancak bu söyledikleriniz BMW nin diğer modeller içinde geçerli,onlar da bir değişiklik yok, üretim devam, Ancak BMW nin CROSS dan çekilmesi ilginç _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|