Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
canislupus Yeni Üye

|
Tarih: Prş Ağu 22, 2013 10:33 am Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Istanbul'dan merhaba....
Aslinda Harley kullanicisiyim, bir sure cross denemisligim var yurt disinda, o yuzden off-road'da tecrubeli degilim.
Harley Nightster'imi satisa cikardim,satis sonrasindada Tenere 660 veya Transalp almayi dusunuyorum.
Genelde Turkiye'deki Harley kullanicilarinin aksine fazla yol yapiyorum...Benzin masrafida bir o kadar belimi bukuyor, ama Harley'i satis amacim tabiki bu degil
Harley Sportster serileri ne kadar guclu olursa olsun bencil makinelerdir, artci icin cok konforlu bir surus saglamazlar.....Custom ettigim Harley'imi cok seviyorum, ama su anda daha fazla yol yapmak, daha konforlu bir sekilde yapmak, yol kalitesinden dolayi rotayi dert etmemek, araziyede cikabilmek.....herseyden onemlisi benimle yolculuk etmeyi seven kiz arkadasimida konforlu bir sekilde arkamda tasimak istiyorum.
Hic bir zaman belli bir tarafi tutan motorcu olmadim, acikcasi cok aptalca geliyor...En uygun motor beklentilerinize karsilayan motordur bence....
Cok pahali bir motor almayi dusunmuyorum, su anda 660 Tenere (cok hosuma giden off-road yonu daha iyi olan bir motor olarak goruyorum) ve Transalp (xl700v) arasinda kararsizim....
Transalp her yonden : guc, artci konforu....vs tatmin edici olacaktir....ama Tenere'ye bir kez tutuldum ve Tenere'de artci konforu acisindan goruslerinizi almak isterim.
Tesekkurler,
Alp |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Ağu 22, 2013 12:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
canislupus,Hoş geldin iyi forumlar  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
ventus Değerli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 22, 2013 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
hşgldn |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|