Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2013 12:30 pm Mesaj konusu: Kışın gidilirse anca termale gidilir :) |
|
|
26/27 ocak 2013 tarihinde konaklamalı düzenlenen Umut termal Spa oteline giderken gerek kameradan aldığım gerekse molalardan çektiğim görüntüleri paylaşıyorum. Dokuz motorla çıktığımız yolculuk İzmir-menderes-Özdere-Ahmetbeyli-Pamucak-Selçuk-Ortaklar-Aydın-Nazilli-Buharkent gidiş rotasında 306KM yol katedilerek varıldı.
Dönüş rotası ise nazilliden Beydağ-Ödemiş yoluna girilerek yağmur altında bol virajlı yollar katedilerek İzmir'e kazasız belasız 218km olarak varıldı.
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2013 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
bundan sonraki görüntüler Kameradan snapshot tekniği ile alınmıştır, bu yüzden pixelleri düşük olabilir...
 |
|
Başa dön |
|
 |
zaferoz Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2013 2:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gez gez nereye kadar  _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
erdem_35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2013 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Her sene düzenli olarak gittiğim güzel bir tesis, geçenlerde aynı fikir benimde aklıma geldi sizler gerçekleştirmiş siniz ne mutlu . Güzel bir root güzel bir gezi paylaşım için tşkler. |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Oca 29, 2013 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zafer, ""gezmemek için"" bahane bulamıyorum abicim vallahi diyorum bak...
erdem_35, teşekkür ederim. Tesisin ilk kurulduğu yıllarda rehberlik yapıyordum, ilk girdiğimizde aklımız çıkmıştı "misafirleri nereye getirdik nolacak" diye. Allah'tan kimse ses etmemişti. Geçen zamanda çok ilerleme kaydetmişler ama yinede eksikler bitmiyor işte bir tesiste. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|