Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
arsipel Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Oca 10, 2013 4:56 pm Mesaj konusu: Bakım için servis önerileri! |
|
|
Herkese merhaba!
KLX 250 motorumun periyodik servis bakımları için(5000 km) sizlerden öneri almak istiyorum.İzmir'deki servis ve ustalar hakkında bi bilgim olmadığı için böyle bi konuyu açma gereksinimi duydum.Uygun olup olmayacağını bilemiyorum böyle bi başlığın, önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler! |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Retired Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Oca 10, 2013 5:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kahramanlarda satış ve alsancakta vosmerin karşı sokağında servisi bulunan BURAK 21 i tavsiye ederim. |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Prş Oca 10, 2013 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Manisa ya gelirsen Ege motor Kawasaki yetkili servisi. tavsiye ederim. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
arsipel Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Oca 11, 2013 6:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Retired demiş ki: |
Kahramanlarda satış ve alsancakta vosmerin karşı sokağında servisi bulunan BURAK 21 i tavsiye ederim. |
Ben de orayı bi kaç kişiden duydum, lakin şöyle bir durum var ; şuan 5000 km bakımı olacak servisinde mi yaptırmam lazım garanti muhabbeti için filan nasıl oluyor?Ya da bu garanti ne kadar yararlı olucak , adam akıllı bi ustaya vermek varken |
|
Başa dön |
|
 |
Retired Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Oca 11, 2013 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Bİrçok markada garanti kapsamındaki bakımların ilk 1000 km için geçerli olduğunu sanıyorum. Değilse bile Burak 21 Z Motorun yetkili servis ve bayisi olduğunu biliyorum. İnternetten Z motorun sitesinden daha doğru bilgilere ulaşabilirsiniz, keyifli sürüşler. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|