Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Arl 23, 2009 8:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
mustafapoyraz demiş ki: |
650 gs de km teli yok. arka tekerdeki abs sensöründen hızı alıyor. |
doğru ya pardon GS...
şimdi: haklısın arka ABS sensörü KM ye manyetik sinyal yolluyor ve KM gösteriyor..
2 sorum olacak:
1-arka lastikte ABS çalışıyor mu?(yani vurma yapıyor mu)
2-KM saatini başka bir GS te deneme imkanın yada başka bir GS nin KM saatini senin makinede deneme imkanın var mı?
eğer KM saati arızalı ise tabi ki başka bir GS'de de çalışmayacaktır.. o zaman iş biraz karışık hale gelecek KM saatinin içindeki elekronik kartta sorun var demek oluyor..
ama ben yinede derim ki KM leri değiştir dene; belkide saatin girişlerinde sorun olabilir, yada katta soğuk lehim olabilir, daha kötüsü ise su kaçtıysa....
belkide sensörden saate sinyal taşıyan kabloda sorun vardır.. ki bu iyi ihtimal.. bakabildin mi kabloya? _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Arl 23, 2009 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
mustafapoyraz demiş ki: |
benim merak ettiğim ettiğim bu gelen sinyal motorun beyninde mi işlenip km göstergesine gidiyor. yoksa abs ünitesinde mi?var mı anlayan bilen |
ben sordum soruşturdum bütün kapılar Borusan otoya açıldı..
elektronik mevzu bu sakın ellemeyin ABS beyni 1300euro larda fiyata sahip canınızı yakarsınız fazlasıyla.. yanıtını aldım 4 kişiden de..
hepside derler ki: KM saatinin soketlerine bakın olmuyorsa, bu işi ehline bırakın(Borusan) derler...
KM saatini başka bir makinede deneyin, yada başka makineninkini onda deneyin diyorlar..
elden fazla bir şey gelmedi üzgünüm..
sonucu bildirirsen sevinirim.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 24, 2009 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ciddi bir sorun olmamakla beraber pahalı bir sorun gibi görünüyor. Umarım soketlerde ya da kablolarda sıkıntı vardır da basitçe halledersiniz. _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
|
|