Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tittytwister Tecrübeli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
mertmertmert Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum May 11, 2007 8:32 am Mesaj konusu: |
|
|
tittytwister demiş ki: |
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2656
buraya koymuştum |
hemenpaylaş çalışmıyorki
Alıntı: |
Hemen Paylaş, üzerine kurulmuş olduğu "paylaşım" temellerini değiştirmeyerek yeniden yapılanma sürecine girmiştir. Şu anda planları üzerinde çalışmalar yapılmakta olan yeni Hemen Paylaş, sizlere daha çok özelliği daha hızlı sunacaktır. Ayrıca telif haklarını korumaya ağırlık verecek olan Hemen Paylaş, bu konuda yetkili kurumlar ile ortak çalışmalar içerisinde olacaktır.
hemenpaylas.com, 20 Ekim 2006 tarihinde geçici olarak kapatılmıştır. Şu ana kadar yüklenen tüm dosyalar, sistem değişeceği ve daha dinamik bir altyapıya geçiş yapılacağı için silinecektir. Yeniden yapılanma süreci içerisinde siteye ve hiçbir dosyaya erişim olmayacaktır. |
|
|
Başa dön |
|
|
akdenizli Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş May 16, 2007 10:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam arkadaşlar,20 gün önce geziden döndüm istanbul(Gazi Osman Paşa)-mersin(erdemli) arası 5000km yol yaptım.2004gs var bende.10.000km tamamladım yakıta gelince, giderken 120-140 arası hızla (1070km)de 120ytl yaktı,dönüşte aynı yolu gebzeye kadar 90-100km ile gebzeden sonra 120-160 ile geldim (G.O.Paşa)100ytl yaktı.önceki 250cc lik kanuni-seyhan motorumdan bile az yakıyor inanamıyorum.
aynı yolu onunlada gidip gelmiştim.F650GS nin tek kötüyanı 125cc honda -titan dan %30 fazla daha fazla yakıyor olması titanla da aynı yolu yapmıştım. |
|
Başa dön |
|
|
boncorno Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş May 17, 2007 7:39 am Mesaj konusu: |
|
|
akdenizli, çok saol... benimde çok merak ettiğim şeylerden biridir bu... yani yaş, ağırlık, yol durumu, bakım ve benzeri şeyler... bu sıraladıklarımın etkisiyle motorun performansını bilmek isterim. biraz açar mısın? |
|
Başa dön |
|
|
mertmertmert Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 12, 2007 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
üstadlar
benim f650 , sabah ilk çalıştırıp 3-4 dakika cikleyle ısıtıp yola çıktıktan sora gaz yememe yapıo. yani 3000-3500 devre kadar herşey normal ama biraz gazlayım dediimde gaz yemeyip bayılmaya başlıo.
taaki bi kaç km gidene kadar. motor iice ısınınca gazyememe falan kalmıo.
son zamanlarda birde egsoz sesi değişti motorun. ani gazlamalarda ve 100-140 arası hızlanmalarda sanki artık böle bi hava kanalında gidiyormuşum gibi değişik bi ses gelio kulağıma, vuuuu gibi bişi...
bunlar nedendir bilen varmı ? ve çözümü nedir acaba ?
bu arada şöle bi katalog buldum , distribütörü mototaş'mış. ilgilenenlerin işine yarar belki.
http://www.wunderlich.de/html/cat/eng/F650.pdf |
|
Başa dön |
|
|
|
|