Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SKY Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Eyl 26, 2006 4:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ürün öncelikle kış mevsimi şartlarına göre dizayn edilmiş.
Şu anda ürünü yeni yeni geliştiriyorlar ve seri üretim yapmıyorlar, her türlü önerilerimizi dikkate alırlar. Firma sahibi İskender beydir. Direkt kendisi ile görüşebilirsin. Saygılarımla, SKY ( Serdar ) |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
the_venturer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Nis 19, 2007 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
SKY demiş ki: |
Ürün öncelikle kış mevsimi şartlarına göre dizayn edilmiş.
Şu anda ürünü yeni yeni geliştiriyorlar ve seri üretim yapmıyorlar, her türlü önerilerimizi dikkate alırlar. Firma sahibi İskender beydir. Direkt kendisi ile görüşebilirsin. Saygılarımla, SKY ( Serdar ) |
motobot un dış kısmına diyecek yok ama iç kısmı biraz daha kaliteli olabilir diye düşünüyorum.acilen yeniden gözden geçirilmeli motobotun içindeki işçilik... |
|
Başa dön |
|
|
Navihawk Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Nis 19, 2007 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabii ki bahsettiğiniz ürünün fiyatı uygun görünmekle beraber, ürün deta-
yındaki ayrıntıları da ( deri kaç mm.- nefes alabilen astarın markası- fermuarın plastik mi metal mi olduğu markası-alt tabanın markası ve muhtevası -burun çeliği varsa evsafı)yazarlarsa daha iyi değerlendirme
şansımız olacaktır.
Yine de zaman ve emek harcayıp,bu sektöre ürün yapanlara selamlar ,saygılar .. _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
|
kapadokya Tecrübeli Üye
Kayıt: Dec 15, 2006 Mesajlar: 441 Nerden: Parthenia(Antik çağ Bartın)
|
Tarih: Prş Nis 19, 2007 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Endurocu dostlar,ben bu bottan 08.Mart.2007 tarihinde bir çift aldım ve şu an kullanıyorum.
OLUMLU GÖRÜŞLERİM :
1-Derisi çok kaliteli.
2-Gerçekten su geçirmiyor.
3-Güçlendirilmiş korumaları ile ayağınızın güvende olduğu hisini fazlasıyla veriyor.
4-Topuklarına eklenmiş olan fosforlar,gece sürüşlerinde emniyetinizin artmasına yardımcı oluyor.
5-Son derece ergonomik.
6-Fiyatı,neredeyse bire bir emsali olan Avrupa marka bir bottan yaklaşık %55 daha ucuz.
7-Kesinlikle bakteri üremesine izin vermiyor.
8-İşçilik oldukça iyi.
OLUMSUZ GÖRÜŞLERİM:
1-Yere daha iyi tutunabilmesi için taban yapısındaki diş derinlikleri son derece yetersiz.Dolayısıyla arazide çok fazla kayıyor.Üretici firma taban yapısını mevcut haliyle üretmeye devam ederse,yalnızca asfalt binicilerini için ideal kalacaktır.
2-Botun arka dikey kesiminin tam yarısı, kortex tarz bir tür yağmur geçirmez malzemeden imal edilmiş.(Bknz 1 nolu Foto) Dolayısıyla bu malzeme arazide diken,çalı ..vs gibi bitkilere takıldığında çok kolaylıla deforme oluyor.
ÖNERİ;
Motobot gerçekten çok kaliteli ancak;
Üretici firma kesinlikle endurocular için araziye daha uyumlu bot imalatına geçmelidir diye düşünüyorum.
Not:Fotoğrafa bakıldığında Kortex malzeme anlaşılamıyorsa,yeniden foto çekerek ekleyebilirim. _________________ Tarihin imbiğinden süzülen kent,AMASRA
|
|
Başa dön |
|
|
harduro Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Nis 19, 2007 6:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
kapadokya demiş ki: |
ÖNERİ;
Motobot gerçekten çok kaliteli ancak;
Üretici firma kesinlikle endurocular için araziye daha uyumlu bot imalatına geçmelidir diye düşünüyorum. |
Ben de aynı öneriyi yapıyorum ama ne fayda..
Bu ülkede enduro kullanıcıları yok sayılıyor malesef.. |
|
Başa dön |
|
|
|
|