Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MERCAN Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fazla sabırsız oldugumdan kendım lastıgı cıkardım.Once tekerlegın ortadan gecen mılı gevsettim sonra gergş cıvataları nı gevsettim.Mili uzun bir demir sayesınde saseden cıkarınca teker bosa geldi.Tabi bu arada iki adet arkadas motoru tuttu.Altına destek koyduk .Su tekeri tamir ettırdıkten sonra birde takması var bakalım onu nasıl yapacagım.:)) |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Tenere600 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
MERCAN, inşallah zincir ayarını tutturursun |
|
Başa dön |
|
|
MERCAN Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eveet nihayet patlak lastigi onardık Simdi yerine takma sırası.Yahu ben bu işi eskiden aynı sekılde Bisikletime uygulardım Hıımm demek bisikletle ugrasmıyalı epey zaman olmus nede olsa yas ileride..
Yan askıda bir kisi motoru yatık vazıyette tuttu.Bende tekeri yerine oturtum tabii zinciri ve disk yuvasını ayarlıyarak ( yoksa tekrarlarsınız benım gibi )sonra uzun mili delıklerden gecırdık ve takma işlemi bitt.
Ayarını da sokerken isaretlemıstım aynı yerlere getırınce bir sorun gozukmedı..Oldu yahuu. yaptık bu işi..
Yalnız bu transalpte tublex lastık olmaması buyuk sorun..Dag basında lastık patlarsa ayvayı yedık kesın yapılamaz bu..Oyle inerim assagıya tabı dusmezsek.İnsallah patlamaz.Sevmedım bı işi. |
|
Başa dön |
|
|
Tenere600 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 3:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
MERCAN, geçmiş olsun, sana katılıyorum çok gıcık bir iş bu. |
|
Başa dön |