Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lacivert Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 27, 2007 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili K Pax...... )))
K pax yazmış:
"Tarih: Prş Eyl 27, 2007 3:01 pm Mesaj konusu: CS-GS?
merhabalar aranıza yeni katıldım aslında baydır burayı takip ediyodum ama yeni üye oldum:)
benim sizden ricam 1000kere okuyupta anlayamadıgım BMW f650GSve CS arasındaki fark
neden f-650 dahaçok tercih ediliyo?
Hangisi daha çok arıza çıkartır?
neden CS lerin 2ci eli daha zayıf genel olarak bilginizden yararlanmak isterim
üşenmeyip okuyan herkese teşekkür ederim
saygılar.."
Gürkan Şenol 41 yanıtlamış:
"servisin uzak olması iyidir bahane ile hem bebeğe baktırırsın hemde gezmiş olursun.servisin yakınlarda olması şartmı.
bu topiği niye açtığınızı anlayamadım bin kere okuyupta anlayamadığınız şeyi bu topikte nasıl anlaycaksınız.bu topik biraz laf olsun diye açılmış sanırım."
K Pax ne demiş?
"Tarih: Pzr Eyl 30, 2007 4:50 am Mesaj konusu:
Gurkan_SENOL41 demiş ki:
bu topiği niye açtığınızı anlayamadım bin kere okuyupta anlayamadığınız şeyi bu topikte nasıl anlaycaksınız.bu topik biraz laf olsun diye açılmış sanırım.
1000kere okuyup anlaşılmamnın sebebi nerdeyse topiclerin tamamının f650 GSler üzerine oluşu ve degerlendirlimeleriydi.CS ler için yok denecek kadar az bilgi var.işi gücü olan bir insanım burdaki sakinlerinde işi gücü oldugunu düşünüyorum kimseyi haybeye işinden gücünden etmem laf olsundiye konu açarak..
servisin uzakta oluşunu gezmek olarak degerlendirdiniz sanırım bunu genel bakım olarak agıladınız motorun hareket ettirelemeyecek durumda olmasını düşünmüştüm ben ama sanırım farklı pencerelerden bakıyoruz zaten yoruymunuzdanda bu anlaşılıyo..
yönetici arkadaşlardan laf olsun diye açılmış bu topici kitlemelerini rica ediyorum zira laf olsundiye bilgi alışverişi olmaz boşuna kirletmeyelim forumu bu topici
saygılar....."
Okuduğumda gülümsedim.Daha önce bu son kısmı okumuş olsaydım en azından "laf olsun" yerine başka bir anlatım seçerdim .Bu durumda alıngan olmakta yerden göğe haklısın.
Ancak tüm yanıt yazımda açık olarak mevcuttu.
Sorduğunuz soru yanıtı olan bir soru.Deneyimi olanlar size farkı anlatabilir ve arıza çıkarma konusunda bilgi verebilirler.
Yazımda asla kimseyi kıracak bir sonuç yok.Daha güzele istek var.
Herkes herşeyi sorabilir bunun yanında..soru anlamsız da olabilir.
Ama yanıtlarda giderek anlamsızlaşır bu durumda.
Bilgi kirliliği, iletişim kopukluğu, tek sesli konuşmalar..Yaşattığımız motorsiklet kültürü "endurocu.com" çerçevesinde daha akademik ve daha etik olsa zarar mı görürüz, yarar mı..?Bunu düşünmemiz gerekir.
Bu sitede yapılmış eski yazışmalar, sorular ve yanıtlar benim için hep öğretici oldu.Adeta bir başvuru kaynağı..
Daha iyiye gitmesini istemek olumsuz mu?
(Son olarak Sevgili K pax,
Olumsuz-alaycı yanıta verdiğin olumlu-düzeyli-nükteli yanıt için seni kutluyorum.) _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Jyrays Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 5:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben VARA ve XR650R aldım! |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
iyi ettin de topik kapanalı 2 sene olmus nerlereydin sen yaau |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 7:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
5000 tl fark varken
bu iki makinayı kıyaslamak VARADEROyu ağlatır bence.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
nejgun Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 11, 2009 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Şu anki 0 fiyat farkı yaklaşIk 9300 TL .. ama ikinci eldede 5000 tl lik fark aynı modelde bulunmaz.. (eski topic yoktur. Güncel olmayan topic vardır.) |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|