Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cenapt Değerli Üye
|
Tarih: Cmt Tem 23, 2005 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba bende içinizdeki en küçük hondacıyım galiba CGL 125 ile yolları ben yaratmışım gibi hissediyorum üzerinde nede olsa altımda 125cc de ve o bir HONDAAA. Daha çok öğrenmem gerekenler olduğunu biliyorum. Bir yıllık motor tecrübem ve gördüklerim bana bir şeyi tam öğretti oda HONDA'nın vazgeçilmez bir tutku olduğunu. Bundan sonra çevremdeki herkesin bir sorusuna doğru cevap verdiğimi biliyorum "hangi motoru alsam "diye sorulan sorulara her zaman doğru cevap verdiğimden eminim.
Farınız ve yolunuz açık olsun |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Kraft Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 03, 2005 9:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de yaza Honda Falcon ile başladım. Motor beklentimin ötesinde çıktı. Şehir içinde de şehir dışında da yeterli geliyor. Daha büyük bir motoru hak ettiğimde hedef koymak için Honda fanatikliği yapmadan diğer motorlara da bakıyorum, ama genede Transalp te takılıyorum. Arabamda Honda, sanırım ben de Hondacıyım. |
|
Başa dön |
|
|
Kraft Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 03, 2005 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de yaza Honda Falcon ile başladım. Motor beklentimin ötesinde çıktı. Şehir içinde de şehir dışında da yeterli geliyor. Daha büyük bir motoru hak ettiğimde hedef koymak için Honda fanatikliği yapmadan diğer motorlara da bakıyorum, ama genede Transalp te takılıyorum. Arabamda Honda, sanırım ben de Hondacıyım. _________________ Halit Koç |
|
Başa dön |
|
|
Kraft Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 03, 2005 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de yaza Honda Falcon ile başladım. Motor beklentimin ötesinde çıktı. Şehir içinde de şehir dışında da yeterli geliyor. Daha büyük bir motoru hak ettiğimde hedef koymak için Honda fanatikliği yapmadan diğer motorlara da bakıyorum, ama genede Transalp te takılıyorum. Arabamda Honda, sanırım ben de Hondacıyım. _________________ Halit Koç |
|
Başa dön |
|
|
Kraft Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 03, 2005 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de yaza Honda Falcon ile başladım. Motor beklentimin ötesinde çıktı. Şehir içinde de şehir dışında da yeterli geliyor. Daha büyük bir motoru hak ettiğimde hedef koymak için Honda fanatikliği yapmadan diğer motorlara da bakıyorum, ama genede Transalp te takılıyorum. Arabamda Honda, sanırım ben de Hondacıyım. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|