Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Prş Ekm 22, 2009 2:34 pm Mesaj konusu:
Depo tokatlama olayını 2006 yılında sıfır varadero da yaşadım,uygun bir yolda motoru denemek istedim artçısız,yançantasız 218kmh çıktım kısa bir an içerisinde ön düzenin anormal bir şekil de sallandığını,stabilitenin kaybolduğunu yaşadım yaptığım sadece gazı azar azar kesdim motor tekrar düzeldi.Bu olay limitlerin de olan her motorun başına gelebilir, naked -race gibi hızlı motorlar da limitlere yakın gidilirken bu olay başlarına geldiğin de gazı tamamen aniden kesilir se bilinen High seeding (yüksek düşüş) yaşanılır.Yüksek hızlara çıkıldığın da şayet stabilite bozulur ,ön düzen depoyu tokatlamaya başlar sa bu durum da Rossi bile bişey yapamaz.Dikkatli olunması her motorize,nin buna kendini hazırlaması ,bozuk yollarda limitlere yakın seyir edilmemesi önerilir. _________________
erdal09, demek ki şasesi kayık haliyle o makinanın son limitleride 60 km lere düşmüş... aman dikkat...
benim de başıma geldi kendi makinamda değil, daha hızlı bir makinada oldu Adnan abimin dediği gibi yavaş yavaş gazı bıraktım, acık arka frene dokundum 3 üncü çırpmadan sonra beni üzerinden atmaktan vaz geçti...
süper korkutucu idi... yapacağınız inanın çok bişi yok..makina kendi gidiyor resmen.. _________________ ...der __face__
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız