Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
the_venturer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Nis 26, 2009 9:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim tavsiyem Michelin Anakee. Çamurda ve kumda zorlanırsın sadece. Yağış ve asfaltta harika. Toz,taş üstünde iyi. Yukarıda yazılı lastiklerle arazide rahat edersin fakat o etaba giderken o asfaltta nasıl tutunursun o dişlerle bilemem. Tourance ya da Karo ve TKC yurtdışında çok tercih edilir F serisi üzerinde. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hayta Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal May 05, 2009 8:40 am Mesaj konusu: |
|
|
xt 600 de iki takım dunlop eskittim lastik patlasada yere çökmedi üç gün öyle kullandım ben üzerindeyken de lastiğin biraz inmiş gibi bi görünümü vardı sonra hava basmaya gittim sadece 2 psi hava gördüm uzun seyahatlerde bulunmaz nimet ama sert lastik üretim tarihi bir yıl önce olmasına rağmen. şimdi michelin kullanıyorum daha yumuşak ve konforlu bundan sonra galiba hep michelin alırım |
|
Başa dön |
|
|
Karahisar03 Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 10, 2009 11:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Lastiğinizi almışsınız. Ama başlık itibariyle arkadaşlarla tecrubeleri paylaşmak gereken konu diye düşünüp nacizane fikrimi yazıyorum. Bende KLR de orjinal Dunlop trialmax vardı. Arka lastik 12700 km de artık tmam dedi. Tarihi iyce geçmişti artık. Ön lastikte sanki dişler yeniymiş gibi durmasına rağmen ikisinide değiştirdim. Baya bir araştırdıktan sonra Performan maliyet faydası derken , ekonomik perfonmans kriteriyle Prelli MT 90 A/T de karar kıldım. Sizinke STtamamen cadde, A/T %70 Asfalt %30 arazi diye tanımlanmakta. Ancak Hard arazide kesnlikle sıkıntı yaratacağı kesin zatenonuda iddia etmiyorlar. Desen itibariylede böyl bişey beklemek doğru değil. Asfalt kullanımına gelince Dunlop ile kıyasladığımda Kesinlikle Dunlop u tercih etmem gerekirmiş Ama distribitör firma Haziran da lastik getireceğini söyledi ve uygun tarihli olmadığından alamamıştım. Velhasıl MT 90 iyi , yol tutuşu güzel ama Dunlop bence daha iyi ve konforlu idi. Dunlp un yol tutuşu ve arazi becrisi bu lastiğe kıyasla çok daha iyiydi. Diğer markaları kullanmadım ( Yani enduroda kullanmadı Fazer de M3 kullandım Sakız gibi yol ypışırdı. ) Bilmiyorum. Selamlar. |
|
Başa dön |
|
|
psile2 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 10, 2009 1:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkese tekrar merhebalar
Pirelli 90ST ile ilgili izlenimler(motorumu satmış olmama rağmen 300-400 kmlik tecrübe ve sattığım kişiden aldığım gerbildirimler doğrultusunda):
Görünüş: kusursuz
Asfalt(Kuru): Isınana kada kötü, ısındıktan sonra gayet iyi
Islak zemin: Güvenli
Dayanıklılık: Diş desenleri hala mükemmel fakat hamur yapısı çabuk bozuluyor gibi
Arazi: Kaydırıyor, ancak tatminkar!!!
--------------------------------- |
|
Başa dön |
|
|
HTBAYDAR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ekm 07, 2009 8:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Trailmax kullanıyorum. Kuru asfalt tutuş iyi denebilir. Mıcır, çamur kum vs., çok kötü. Islak zemin performansı ise süper. Yağmurda bu kadar güven veren başka lastik var mı bilemiyorum. Yol dışında kullanmayan arkadaşlara tavsiye edebilirim. Arazi meraklılarına ise önermiyorum. Köy yollarında falan ise ne iyi ne kötü diyebilirim. Diğer lastiklerden farksız
Forumda öylesine dolaşırken başlığı gördüm, lastiğim hakkında yorum yapayım dedim... _________________ "in the land of the blind, one eyed is the king..." |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|